sön 08 augusti 2021

Om du behöver hyra in en flyttbil i Norrköping nu när du ska flytta hjälper vi gärna till. Vi har bra flyttbilar och bra flyttpersonal som hjälper dig på bästa sätt.

Att flytta innebär en mycket stor arbetsinsats om du eller ni ska sköta om flyttens olika moment själva. Om detta måste ske utöver ordinarie arbetstid, vilket betyder kvällar och helger, kan det bli mycket tungt för de allra flesta av oss. Men det finns hjälp att få genom att hyra in en flyttbil med flyttpersonal som hjälper dig att avlasta din flytt i Norrköping.

Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget kan användas vid en flytt och avdraget medger en reducering av arbetskostnaden med 50%, vilket vi sköter om via Skatteverket. Alla privatpersoner som har en inkomst kan använda avdraget då avdraget är en skattereduktion.

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi har alla viktiga dokument i ordning som trafiktillstånd, ansvarsförsäkring, F-skatt, moms och så vidare för en trygg flytt. Trafiktillståndet går att kontrollera via Transportstyrelsens hemsida genom att där ange vårt organisationsnummer som du finner längst ner på denna sida, i sidfoten. Du kan redan nu se en kopia av vårt trafiktillstånd och vår ansvarsförsäkring under huvudfliken kontakt här på hemsidan.

Vi hjälper alla som har behov av att hyra flyttbil inklusive flyttpersonal för transport och bärhjälp.
Välkommen till Flytt & Städjouren Sverige AB i Norrköping.