Flyttstädning Eskilstuna

Komplett flyttstädning i Eskilstuna från 1895 kr.
Vi är en välrenommerad flyttstädfirma med många fina kundomdömen.

Försäkrade & 50% rutavdrag.

Begär en offert

och bestäm dig senare

  • 1

   Kontaktuppgifter

  • 2

   Om bostaden

  • 3

   Sista steget

  1/3

  Kontaktuppgifter

  0%


  50%


  100%

  3 skäl att välja oss

  Trygghet

  Säkerhet är vår högsta prioritet, med försäkringsskydd upp till 2,5 miljoner kronor kan du vara säker på att vi har täckning om olyckan är framme

  Proffsiga och Erfarna Städare

  Vår erfarna städpersonal garanterar en smidig och effektiv flyttstädning. Med deras år av expertis kan du lita på att din flyttstädning utförs effektivt

  Betala inte mer än du behöver

  Betala inte mer än du behöver för din flyttstädning. Hos oss får du prisgaranti, vilket innebär att om du hittar ett lägre pris så matchar vi det

  Många nöjda kunder

  Bli en av dem

  Google
  4,5/5
  360 recensioner

  Eniro
  4,6/5
  195 recensioner

  Reco
  4,6/5
  110 recensioner

  flyttstädad lgh

  Godkänd flyttstädning till fast pris i Eskilstuna

  Att flytta är en spännande tid i livet, men det kan också vara en utmanande uppgift. Mellan packning, organisering och planering av flytten kan det vara lätt att glömma bort en viktig detalj – flyttstädningen. Flyttstädningen är ofta bland det sista du gör i samband med en flyttprocess och det kan vara tungt att utföra på egen hand.

  Med oss får du en flyttstädning till ett riktigt bra pris med städgaranti. Det innebär att vi ser till att flyttstädningen blir godkänd av hyresvärd och/eller besiktningsman. Skulle det vara så att flyttstädningen inte blir godkänd så kommer vi tillbaka och åtgärdar de punkter som inte blev godkända utan någon extra kostnad.

  Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen i Eskilstuna.

  Prislista flyttstädning

  Rengoring

  Vad ingår i flyttstädningen

  När vi åtar oss samt lämnar ett fast prisförslag på flyttstädning för en bostad belägen i exempelvis Eskilstuna så ingår en komplett flyttstädning vilket innebär alla städmoment som krävs för att flyttstädningen ska bli godkänd.

  Det finns vissa undantag som ej ingår vid en normal flyttstädning och det är bland annat sanering eller avfrostning av frys. Vi har tagit fram en checklista för flyttstädning som visar vilka punkter som ingår.

  Innan vi kommer för att flyttstäda din bostad är det viktigt att bostaden är tömd på alla föremål samt att eventuell frys är avfrostad. Om du har föremål som skall slängas erbjuder vi även hjälp med bortforsling till närmaste återvinningsstation. Hör av dig i god tid före dagen för flyttstädning om du behöver hjälp med att bli av med skräp från bostaden.

  Vanliga frågor

  Priset på flyttstädning kan variera beroende på faktorer som storlek på hemmet, tillståndet på fastigheten och vilka tjänster som krävs. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov.

  Ja, vi strävar efter att använda miljövänliga rengöringsprodukter och metoder så långt det är möjligt för att minimera vår miljöpåverkan och skapa en säker och hälsosam miljö för våra kunder.

  Tiden det tar att utföra en flyttstädning kan variera beroende på storleken på hemmet och vilka tjänster som krävs. Vi strävar efter att utföra städningen så effektivt och noggrant som möjligt. Räkna med att flyttstädningen tar mellan en halv till en hel dag att utföra.

  Ja, vi erbjuder flexibla bokningsalternativ och kan ofta tillhandahålla flyttstädning i Eskilstuna på kort varsel. Kontakta oss för att diskutera dina krav och boka din städning idag.