Företagsflytt

Vi hjälper gärna till med er företagsflytt

Som seriös och effektiv firma inom området företagsflytt hjälper vi er med flytten på ett bra och smidigt sätt.

Vi kan hantera alla olika typer av företagsflyttningar, stora som små flyttningar. Exempel på det kan vara en butiksflytt, en restaurang, en matbutik och så vidare.

Vi kan hjälpa till med hela flytten eller enbart vissa delar om det önskas, exempelvis tunga och otympliga inventarier. Om det handlar om en stor företagsflytt kan vi, om det behövs, komma tidigare än själva flyttdagen för att demontera ner det som ska flyttas så att allt blir lättare att hantera när det ska lastas in på vår flyttbil.

För att skydda allt så är det viktigt att täcka in med skyddsplaster, filtar och täcken så att skador undviks. Men även om vi alltid är mycket försiktiga vid hanteringen så kan ju missöden trots det inträffa. I sådana undantagsfall har vi försäkringar som täcker vilket alla seriösa firmor inom företagsflytt naturligtvis har, liksom trafiktillstånd via Transportstyrelsen.

Om det är något som behöver transporteras bort, exempelvis om det är något som inte ska med till den nya adressen hjälper vi gärna till med det också. Behövs det därefter hjälp med rengöringen så hjälper vi gärna till med det också.

Välkommen till oss på flytt & Städjouren Sverige AB
Vi hjälper till med er företagsflytt

Några exempel på orter där vi erbjuder företagsflytt är Norrköping, Nyköping, Linköping, Motala och Katrineholm.

Kontor