Flyttfirma Köping

Vi hjälper gärna till med din flytt i Köping

Som flyttfirma i Köping kan vi handskas med alla typer av flyttuppdrag och transporter då vi har en lång erfarenhet och god en kapacitet. Önskas andra närliggande tjänster så hjälper vi till med dem också. Tillsammans kan vi alltid diskutera oss fram till en bra lösning till ett bra pris.

Som alla andra seriösa flyttfirmor i Köping har vi naturligtvis trafiktillstånd och försäkringar som täcker om något mot förmodan skulle hända. På Transportstyrelsens hemsida går det att kontrollera om en flyttfirma verkligen har trafiktillstånd för att kunna bedriva flyttverksamhet. Så kontrollera detta tillstånd innan din flytt i Köping bokas. Skulle det hända en olycka kan det gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning om trafiktillståndet saknas.

Välkommen att fråga oss om en offert eller ett prisförslag. Redan nu kan du dock ta del av våra priser lite längre ner här på denna sida. Priserna som visas nedan är efter godkänt RUT-avdrag som reducerar arbetskostnaden med 50% via Skatteverket.

Transportstyrelsens trafiktillstånd

50% på arbetskostnaden med RUT

Fullförsäkrad verksamhet

Många fina kundomdömen

Bra priser på flytthjälp

Hjärtligt välkommen till oss på Flytt & Städjouren i Köping!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Köping

Som flyttfirma i Köping kan vi hjälpa dig med din bohagsflytt till ett bra pris och en bra service. Behövs andra tjänster så som olika transporter eller andra närliggande tjänster så löser vi det också.

Tillsamman kan vi säkerligen diskutera oss fram till ett passande upplägg som passar både budget och önskemål. Vi kan ta hand om en hel flytt från början till slut eller så kan vi ta hand om vissa delar om det önskas.

Inledningsvis kan det vara bra att reda ut vad som ska med till den nya bostaden och vad som inte ska med. Om någon transporthjälp behövs för detta kan vi ombesörja det. Kanske ska en del köras till Köping kommuns återvinning, något annat till en vän eller släkting eller så kanske något ska köras till en butik för second hand. Vi hjälper gärna till om det önskas.

Om vi anlitas för flyttpackningen plockar vi ner lampor, tavlor, hyllor och så vidare. Allt som vi kan packa ner i en flyttlåda packar vi ner där. Viktigt att inte packa dessa flyttlådor för tungt då de ska vara lätta att bära och hantera. Vi skyddar bohaget på bästa sätt genom att använda oss av skyddsplast, bubbelplast, filtar, täcken, spännband och så vidare.

Vi bär allt bohag på ett försiktigt sätt så att vi undviker skador. På flyttbilen lastar vi in allt på ett bra sätt så att lasten ligger stadigt och säkert. Naturligtvis kör vi flyttbilen försiktigt ändå för att ytterligare skydda det vi ansvarar för.

Om så önskas kan vi hjälpa till att packa upp allt i den nya bostaden. Vi kan även ta hand om rengöringen av den gamla bostaden om det önskas av oss.

Ta gärna del av våra priser längre ner på denna sida. RUT medför att arbetskostnaden reduceras med 50% tack vare avdraget som hanteras via Skatteverket.

Välkommen till vår flyttfirma i Köping, för en trygg flytthjälp men även för andra tjänster.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt i och runt Köping

Vår flyttfirma hjälper alla i Köping som behöver hjälp med en flytt eller en transport samt närliggande tjänster så som företag, föreningar, kommuner, organisationer och så vidare.

Vi kan hjälpa till med en mängd olika tjänster som att transportera ett paket från A till B, en flytt av ett kontor, en flytt av en restaurang och så vidare. Vi har lång erfarenhet och en god kapacitet.

Som flyttfirma i Köping är vi öppna för enstaka insatser och mer långvariga samarbeten. Naturligtvis är vi flexibla och kan därmed ställa upp även utanför ordinarie arbetstider om det är nödvändigt för att kunna genomföra uppdraget.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB, en flyttfirma i Köping med bra service!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Köping

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttfirma Köping efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt