Flyttstädning Åtvidaberg

Flyttstädning med kvalitetsgaranti

Flyttstädning med kvalitetsgaranti i Åtvidaberg.

Vi är experter inom flyttstädning och vi utför jobbet till ett överkomligt pris med garanterad kvalitet. Det betyder att vi städar tills flyttstädningen är godkänd, och allt till ett fast pris.

Du kan gärna ta del av våra fasta priser för Åtvidaberg längre ner på den här sidan.

Utbildad personal

RUT-avdrag 50%

Goda kundomdömen

Försäkrade

Flytt & Städjouren Sverige AB i Åtvidaberg – för ett skinande rent resultat!

Gratis prisförslag

flyttstädat boende

Flyttstädning – ett tungt jobb

Att genomföra en flyttstädning i exempelvis Åtvidaberg är allt annat än en lätt uppgift. Det är en utmaning som kräver både tid och ansträngning, särskilt mitt i det virrvarr av flyttkaos som troligtvis råder.

Köket och badrummet är utan tvekan de områden som tar längst tid att flyttstäda. Alla skåp och hyllor måste rengöras, diskmaskinen behöver en grundlig rengöring både invändigt och utvändigt, spisfläkten och dess filter kräver noggrann rengöring och sist men inte minst måste spisen och ugnen bli skinande rena.

Vi är här för att göra hela processen lättare för dig. Vi tar hand om alla städutmaningar och gör flyttstädningen i Åtvidaberg till en smidig och bekymmersfri upplevelse. Du kan luta dig tillbaka och fokusera på att organisera och ordna upp i din nya bostad.

Och förresten, visste du att du kan dra nytta av dagens RUT-avdrag? Du kan spara hela 50% av arbetskostnaden när du anlitar oss i Åtvidaberg. Det innebär att inte bara blir det enkelt och smidigt, utan också prisvärt! Så släpp alla bekymmer och överlåt flyttstädningen till oss proffs – vi tar hand om allt med perfektion och noggrannhet!

Ta steget som så många andra och överlåt flyttstädningen i Åtvidaberg till riktiga proffs. Vi är experter som ägnar oss åt detta dagligen och har en passion för att städa och hålla rent.

Tänk på att när vi väl är på plats är det viktigt att bostaden är tömd och att frysen är avfrostad. Det hjälper oss att effektivt utföra vårt arbete och lämna efter oss en skinande ren bostad.

Tveka inte längre, boka din flyttstädning i Åtvidaberg hos oss. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Du kan ringa, skicka ett mail eller fylla i ett formulär på vår hemsida.

Varmt välkommen till Flytt & Städjouren Sverige AB i Åtvidaberg – vi brinner för att erbjuda enastående service och göra din flyttstädning till en smidig och positiv upplevelse.

Boka flyttstäd

Professionella städtjänster åt företag i Åtvidaberg

Vi står till förfogande med våra omfattande städtjänster för dig som företagare. Oavsett om det gäller flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputs eller andra städuppdrag, så är vi redo att hjälpa till.

Vi förstår att ni som företagare i Åtvidaberg har en mängd ansvarsområden att hantera. Därför vill vi vara er pålitliga partner och avlasta er genom att anpassa våra tjänster efter era specifika behov. På så sätt kan ni fokusera på er kärnverksamhet och det som är viktigt för er.

Tveka inte att kontakta oss för en diskussion. Vi ser fram emot att ta fram ett skräddarsytt upplägg och en kostnadsfri offert som passar just er.

Flytt & Städjouren Sverige AB i Åtvidaberg – er pålitliga samarbetspartner för professionella städtjänster.

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttstädning Åtvidaberg efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1895 kr
I anslutning till månadsskifte: 1995 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1895 kr
I anslutning till månadsskifte: 1995 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1995 kr
I anslutning till månadsskifte: 2095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2095 kr
I anslutning till månadsskifte: 2295 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2395 kr
I anslutning till månadsskifte: 2595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2795 kr
I anslutning till månadsskifte: 2995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3195 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4295 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4295 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4595 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Inglasad balkong

495 kr

Boka flyttstäd
Checklista flyttstäd