Flyttfirma Stockholm Tyskland

Flytthjälp Stockholm Tyskland

Kontakta gärna vår flyttfirma om du ska flytta mellan Stockholm Tyskland och behöver flytthjälp.

Naturligtvis vet vi vad som krävs vid dessa flyttuppdrag och du kan lita på att vi har alla dokument som krävs för en trygg flyttupplevelse med oss.

Du kan använda RUT-avdraget som innebär en kraftig prisreducering då 50% av arbetskostnaden faller bort.

RUT – 50% på arbetet

Trafiktillståndet finns

Fina omdömen från kunder

Ansvarsförsäkring

F-skatt för RUT-avdraget

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt Stockholm Tyskland

Om du ska flytta mellan Stockholm Tyskland har du kommit alldeles rätt nu när du hittade oss. Vi är vana vid dess typer av flyttuppdrag och hjälper dig gärna med din flytt. Vår flyttfirma har även möjlighet att hjälpa dig om du befinner dig längs med denna rutt med tanke på var vi har vårt huvudkontor.

Vi har alla dokument som krävs för denna typ av flytt så du kan vara helt lugn. Läs gärna mer om det här längre ner på denna sida. Tänk på att du kan använda RUT-avdraget vid din flytt vilket påverkar priset väldigt mycket då arbetskostnaden halveras.

Våra flyttgubbar kan hjälpa dig med det du önskar som exempelvis demontering, montering, flyttpackning samt naturligtvis transporten. Även rengöringen av den gamla bostaden kan vi ombesörja om det önskas.

Kontakta oss gärna om du undrar något över din flytt mellan Stockholm Tyskland, önskar ett prisförslag eller om du bara har en fråga, vi hjälper gärna till.

Gratis offert

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt

Ska du flytta din företagsverksamhet mellan Stockholm Tyskland hjälper vi dig.

Vi vet vad som krävs och naturligtvis har vi alla dokument som krävs för en sådan här flytt.

RUT-avdraget kan du tyvärr inte använda som företagare då det enbart gäller bohagsflyttningar för privatpersoner.

Hjärtligt välkommen att diskutera din flytt med oss eller om du redan nu önskar en offert.

Kontakta oss

flyttkartonger

Som flyttfirma med lång erfarenhet vet vi vilka dokument som krävs för att du ska få en trygg och säker flytt med oss, mellan Stockholm Tyskland.

Ansvarsförsäkring har vi vilket är viktigt om det mot förmodan skulle inträffa en olycka under flytten. Trygghet för dig och även för oss.

Vi har trafiktillståndet via Transportstyrelsen vilket betyder att vi professionellt får transportera gods ute på vägarna.

Trafiktillståndet är även viktigt om olyckan är framme. Utan detta tillstånd kan försäkringsbolaget faktiskt neka ersättning, vilket kan ställa till problem.

Vi har F-skatt vilket betyder att vi kan hjälpa dig med RUT-avdraget.

Du kan ta del av de viktigaste dokumenten här på vår hemsida under fliken kontakt.

Kontakta oss gärna om du har någon fundering kring din flytt mellan Stockholm Tyskland och vad som krävs i form av dokument eller om du har någon annan fundering.

Exempel på orter som vi kör till eller från är Berlin, Hamburg, Köln, Frankfurt och så vidare. Naturligtvis även alla andra orter inom landet.

Välkommen till en rutinerad flyttfirma som gärna hjälper dig med din flytt mellan Stockholm Tyskland.