Flyttstädning Norrköping

Flyttstädning med kvalitet i Norrköping

Låt oss hjälpa till med flyttstädningen i Norrköping med omnejd. Vi är experter på städning och garanterar ett resultat i toppklass. Du kan känna dig trygg med oss och istället fokusera på det nya boendet eller den nya lokalen.

Noggrann personal

RUT-avdrag 50%

Goda kundomdömen

Tryggt med försäkringar

Som alla vet är flyttstädningen det sista som ska göras innan den gamla bostaden eller lokalen i Norrköping helt kan lämnas över till en ny ägare eller till en ny hyresgäst. Ofta är energin på upphällningen när detta tunga moment ska sättas igång så kämpa inte med städningen själv utan låt oss hjälpa till istället.

Du kan förvänta dig ett skinande rent resultat när vår noggranna personal är färdiga med städningen. Med RUT-avdraget (50% på arbetet) är det mycket förmånligt för en privatperson att anlita en firma för städningen.

Gratis prisförslag

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren!

flyttstädat boende

Flyttstädning i Norrköping – privatpersoner

Låt oss hjälpa till med flyttstädningen av den gamla bostaden – lägenheten, huset eller sommarstugan i Norrköping med omnejd.

Vi är proffs på det här med städning och har utfört väldigt många städuppdrag i Norrköping med omnejd. Vid en flytt är ju det sista som ska göras det tunga momentet att städa ur bostaden så att städningen blir godkänd.

När vi flyttstädar följer vi mäklarsamfundets anvisningar och rekommendationer. Det betyder att vi går igenom och städar hela bostaden vilket då innefattar golv, fönster, lister, skåp, garderober, lådor, vitvaror, golvbrunnar och så vidare.

Vi använder oss av utrustning och städmaterial som påverkar miljön så lite som möjligt då vi har ett högt miljötänk. Naturligtvis tar vi med oss allt som behövs för att genomföra städningen.

Om en flyttstädning ska kunna genomföras måste bostaden vara tom samt att kyl och frys är urplockade och avstängda. Kontakta oss gärna om det är något problem med det här så kan vi tillsammans säkert komma fram till en bra lösning.

Ju tidigare du bokar desto bättre, då kan vi planera in din städning, vilket underlättar för alla parter.

Vi erbjuder fast pris på din flyttstädning i Norrköping med omnejd och om städningen bokas in i mitten av månaden lämnar vi rabatt på arbetet vilket syns nedan i prislistan – pris i slutet av månaden och pris i mitten av månaden. Priserna är efter godkänt RUT-avdrag.

Välkommen att boka in din flyttstädning i Norrköping direkt via vår hemsida. Det går också bra att skicka ett vanligt mejl, fylla i ett offertformulär eller ringa oss för ett prisförslag eller en bokning.

Boka flyttstäd

Flyttstädning i Norrköping – företag

Vi hjälper gärna företag, kommuner och andra offentliga uppdragsgivare i Norrköping med städningen innan det är dags att lämna över den gamla lokalen till en ny aktör.

Principen är densamma som beskrivits i stycket ovan för privatpersoner men det kan dock skilja en del, vilket bedöms från fall till fall. Vi är flexibla och kan ställa upp så att störningar i verksamheten undviks så långt det går.

Välkommen att kontakta oss via mejl, offertformulär, bokningsformulär eller telefon.

Flytt & Städjouren Sverige AB i Norrköping.

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttstädning Norrköping efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1895 kr
I anslutning till månadsskifte: 1995 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1895 kr
I anslutning till månadsskifte: 1995 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1995 kr
I anslutning till månadsskifte: 2095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2095 kr
I anslutning till månadsskifte: 2295 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2395 kr
I anslutning till månadsskifte: 2595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2795 kr
I anslutning till månadsskifte: 2995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3195 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4295 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4295 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4595 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Inglasad balkong

495 kr

Boka flyttstäd
Checklista flyttstäd