Flyttstädning Mjölby

Flyttstädning med kvalitetsgaranti

Låt Flytt & Städjouren Sverige AB ta hand om din flyttstädning i Mjölby.

Vi erbjuder kvalitetsgaranti på flyttstädningen, 50% RUT-avdrag vilket halverar arbetskostnaden och vi är dessutom försäkrade för din trygghet.

Erfaren personal

Möjlighet till RUT-avdrag 50%

Positiva kundrecensioner

Försäkrade tjänster

Flytt & Städjouren Sverige AB – proffs på flyttstädning!

Gratis offert

flyttstädat boende

Flyttstädning – ett betungande moment

Vid en flytt finns det många saker att tänka på och en av de mest tidskrävande och ansträngande uppgifterna är flyttstädningen. Det är där Flytt & Städjouren Sverige AB kommer in i bilden. Vi är specialiserade på att erbjuda professionell flyttstädning i Mjölby till en rimlig kostnad.

Vår erfarna och utbildade personal är dedikerade till att leverera enastående resultat varje gång. Vi använder oss av professionella städmetoder och högkvalitativa rengöringsprodukter för att säkerställa att varje yta och hörn blir skinande ren och fräsch.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en trygg och pålitlig upplevelse. Därför är vi försäkrade för att skydda dig och din egendom under flyttstädningen. Du kan känna dig lugn och trygg medan vårt professionella team tar hand om din flyttstädning i Mjölby. Vi prioriterar säkerhet och kvalitet i varje steg av processen.

Överlåt din flyttstädning i Mjölby till riktiga proffs som ägnar sig åt detta dagligen med en genuin passion för att skapa renlighet och få det att skina. Vi är experter inom området och tar städningen till en helt ny nivå.

För att vi ska kunna utföra vårt arbete på bästa möjliga sätt är det viktigt att bostaden är helt tömd och att frysen har avfrostats innan vi kliver in. Detta underlättar vår effektivitet och gör det möjligt för oss att lämna efter oss en bostad som är fläckfri och skinande ren.

Det är dags att ta steget och boka din flyttstädning hos oss redan idag. Vi finns tillgängliga på det sätt som passar dig bäst – du kan ringa oss, skicka ett mail eller helt enkelt fylla i formuläret på vår hemsida.

Välkommen till Flytt & Städjouren Sverige AB, där vi brinner för att erbjuda enastående service och göra din flyttstädning i Mjölby till en smidig och positiv upplevelse som kommer att etsa sig fast med ett leende i ditt minne. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och göra städningen till något du kommer att minnas med glädje.

Boka flyttstäd

Erfarna städproffs för företag i Mjölby

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna specifika behov när det kommer till städning. Därför anpassar vi våra tjänster efter era individuella krav för att se till att ni får exakt det ni behöver. Med vårt dedikerade och erfarna team kan ni vara säkra på att ni får en professionell städning som gör er arbetsplats ren, fräsch och inbjudande för både medarbetare och besökare.

Vi erbjuder bland annat flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputsning eller andra städuppdrag. Vi är redo att leverera pålitliga och högkvalitativa resultat som överträffar era förväntningar.

Som företagare vet vi att ni har en mängd ansvarsområden att hantera, och vi strävar efter att vara er pålitliga samarbetspartner och avlasta er genom att skräddarsy våra städtjänster efter era specifika behov. Ni kan känna er trygga med att vi tar hand om städningen åt er, så att ni kan fokusera på det som är kärnan i er verksamhet.

Tveka inte att kontakta oss för en diskussion samt en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd lösning som passar just era unika behov och önskemål. Vi är övertygade om att vårt samarbete kommer att ge er en städning av högsta kvalitet och ge er företag möjligheten att blomstra och växa.

Välj Flytt & Städjouren Sverige AB i Mjölby som er pålitliga partner för professionella städtjänster.

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttstädning Mjölby efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1695 kr
I anslutning till månadsskifte: 1795 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1795 kr
I anslutning till månadsskifte: 1895 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1995 kr
I anslutning till månadsskifte: 2095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2095 kr
I anslutning till månadsskifte: 2295 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2395 kr
I anslutning till månadsskifte: 2595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2795 kr
I anslutning till månadsskifte: 2995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2995 kr
I anslutning till månadsskifte: 3295 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3795 kr
I anslutning till månadsskifte: 4195 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Boka flyttstäd
Checklista flyttstäd