Flyttfirma Katrineholm

Vår flyttfirma i Katrineholm hjälper dig med flytten

En flytt kan vara mycket påfrestande och många uppskattar att en flyttfirma avlastar processen. Vi kan i Katrineholm hjälpa till med en mängd olika tjänster så som flyttpackning, transporter, bortforsling av det som inte ska med till den nya adressen, montering och demontering, rengöring av det gamla huset, lägenheten eller lokalen och så vidare.

Så släpp taget, vi hjälper er med allt detta eller vissa delar som ni inte vill göra själva som exempelvis det tunga och besvärliga.

Fördelen med att idag anlita en flyttfirma är att det för privatpersoner inte behöver bli så ekonomiskt betungande med tanke på det förmånliga RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50% – gäller dock inte företag. Processen med skatteverket sköter vi om så det är inget som våra kunder behöver fundera på, avdraget syns på direkt i offerten och därefter på fakturan.

Välkommen att kontakta oss redan nu, vi har en lång och gedigen erfarenhet av både lokala flyttar inom Katrineholm men även av långväga flyttar till vårt lands olika delar.

50% RUT-avdrag via Skatteverket

Trygg flyttfirma med försäkringar

Tillstånd för yrkestrafik

Rimliga fasta priser

Goda omdömen

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB i Katrineholm!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Privatflytt och bohagsflytt i och runt Katrineholm

När vi bistår med flytthjälp åt privatpersoner i Katrineholm kan vi hjälpa till med enstaka moment eller hela flytten, enligt önskemål. Vi kan hjälpa till att packa ner husgeråd, demontera möbler, sortera, forsla bort till återvinning, bära, transportera, montera allt på nästa adress och så vidare. Vi är flexibla och anpassar oss till ert behov och önskemål av flytthjälp.

När vår flyttfirma i Katrineholm anlitas kommer allt att skötas professionellt vilket betyder att allt packas och bärs på ett sätt som gör att skador undviks under flytten. Viktigt att komma ihåg är att det finns en viss risk för att skada sig om man bär på fel sätt, vilket kan vara ytterligare en anledning till att anlita någon för flytten. Om något trots allt skulle hända, även om det är sällsynt, har vi försäkringar som täcker.

Det går att ta del av våra prisuppgifter redan nu genom att scrolla längre ner på denna sida. Priserna är väl anpassade och rimliga då vi är mycket noga med att flyttpriserna ska vara rätt i jämförelse med andra flyttfirmor. Priserna, som gäller för Katrineholm, har vi baserat på boyta. Det går även att välja timpris om det skulle kännas bättre. RUT-avdraget är 50% på arbetskostnaden.

Varmt välkommen till en seriös flyttfirma i Katrineholm. Finns det behov av andra geografiska områden ställer vi så klart upp.

En professionell, seriös och trygg flytt i Katrineholm med omnejd.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagstjänster i Katrineholm

Vi hjälper även företag i Katrineholm som önskar hjälp med exempelvis kontorsflytt, butiksflytt eller att transportera något.

Vår firma är flexibel och ställer gärna upp även på udda tider som passar ert företag med tanke på er produktion eller verksamhet så att störningar undviks i största möjliga mån.

Varmt välkommen att kontakta oss så diskuterar vi ert behov.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Katrineholm

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttfirma Katrineholm efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt