Flyttfirma Eskilstuna

Seriös och trygg flytthjälp i Eskilstuna

Dags att flytta? Låt vår flyttfirma i Eskilstuna hjälpa dig med flytten. Rut-avdrag 50% på arbetet och försäkrat samt trafiktillstånd för full trygghet. Med oss blir flytten smidig, trygg och kostnadseffektiv.

50% RUT-avdrag

Försäkrat & tryggt

Trafiktillstånd

Fasta bra priser

Fina kundomdömen

Med lång erfarenhet av olika flyttuppdrag i Eskilstuna lovar vi att ta hand om dina ägodelar på absolut bästa sätt. Vi vill att du ska kunna luta dig tillbaka och låta oss göra det tunga åt dig, utan att behöva oroa dig för att något går fel. Våra medarbetare vet hur bohag skall skyddas samt packas för att minimera risken för skador under flytten.

Om olyckan skulle vara framme erhåller du givetvis full ersättning från vår flyttfirma, vi är försäkrade, vilket ger ditt bohag ett heltäckande skydd från det att vi bär ut dina möbler till flyttbilen från ditt gamla boende tills dess att de står på plats i ditt nya boende.

Varmt välkomna till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB!
En seriös och prisvärd flyttfirma i Eskilstuna

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Privatflytt & företagsflytt i Eskilstuna

Privatflytt
Vi anpassar oss efter just dina unika behov och önskemål. Det kan handla om att du vill ha en helhetslösning där vi tar hand om precis allt kring bohagsflytten, eller att du bara behöver hjälp med vissa delar av flytten – vi står till tjänst oavsett behov!

Du kan exempelvis ta hjälp av oss till att packa ner föremål i flyttlådor, slänga skräp på återvinningsstationen i Eskilstuna samt allt övrigt som behövs vid en flytt. Om du enbart har vissa föremål som behöver transporteras bistår vi gärna med hjälp.

När du flyttar med oss får dina möbler och övrigt bohag en heltäckande försäkring vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela processen.

Företagsflytt
Är du företagare i Eskilstuna och behöver hjälp med exempelvis kontorsflytt, annan företagsflytt eller kanske andra föremål är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi kan vara flexibla och hjälpa dig även utanför arbetstider, allt för att minimera avbrott i verksamheten.

Anlita en proffsig flyttfirma när det är dags att flytta i, till eller från Eskilstuna.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Vad ingår vid flytthjälpen

När du begär offert så kommer vi inom kort återkomma med en offert där det tydligt framgår vad som ingår till ett fast pris.

Det som normalt ingår vid en flytt i Eskilstuna eller på annan ort är att vi bär ut alla dina flyttkartonger samt möbler till vår flyttbil där vi även packar på ett sätt som minimerar risken för skador. Bohag skyddas även med filtar och överdrag.

Vi transporterar sedan ditt bohag till den nya adressen där vi bär in samtliga möbler och flyttkartonger och placerar dessa där du önskar.

Lättare nedmonteringar kan ingå vid flytten såsom exempelvis hyllor, lampor och liknande.

Om du bokar din flytt i Eskilstuna utan packhjälp så behöver dock samtliga föremål som får plats i flyttkartonger vara packat och klart när vi anländer på flyttdagen.

Oftast är det svårt att beräkna hur många flyttlådor som krävs, kontakta gärna oss så kan vi ge dig råd och du kan även låna kartonger av oss.

Lite längre ner på den här sidan kan du ta del av våra fasta priser vilka gäller för Eskilstuna och andra orter, som baseras på olika boytor.

Vi ser fram emot din kontakt!

Flytt & Städjouren Sverige AB
En trygg flyttfirma som hjälper dig i Eskilstuna

Kontakta oss

flyttkartonger

Se våra prislistor för flytt inom Eskilstuna

Prislista Flytt
Checklista flytt