Flyttfirma Ödeshög

Professionellt och prisvärt

På jakt efter en proffsig flyttfirma i Ödeshög? Då har du landat på rätt ställe! Vi hjälper dig till eller från Ödeshög till ett bra pris med trygghet hela vägen.

Vi är specialister på att göra er flyttupplevelse enkel och smidig, med en dedikerad och erfaren personal som är redo att hjälpa er i varje steg av flyttprocessen.

50% RUT

Försäkrade

Trafiktillstånd

Fasta priser

Fina kundrecensioner

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Brett utbud av flyttjänster i Ödeshög

Vi erbjuder många olika typer av flyttjänster för att möta era individuella behov. Oavsett om det är en vanlig flytt, bortforsling av skräp, kontorsflytt, tömning av dödsbo, flyttstädning eller pianoflytt i Ödeshög, kan ni lita på oss för att leverera en högkvalitativ och pålitlig service.

Vi hjälper er med allt från packning och lastning till transport och avlastning av era ägodelar. Med vår expertis och noggrannhet ser vi till att era ägodelar hanteras med största omsorg och att de når er nya destination säkert och i perfekt skick.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

RUT & försäkrade

Som en del av vårt engagemang för att göra flyttjänster mer prisvärda för våra kunder, kan privatpersoner dra nytta av rutavdraget, vilket vi givetvis hjälper till med i samband med att ni anlitat oss. Detta innebär att ni kan halvera arbetskostnaden för våra tjänster, vilket gör det ännu mer fördelaktigt att anlita oss som er flyttfirma i Ödeshög. Vi är glada att kunna erbjuda er kvalitativ service till ett förmånligt pris.

Er trygghet är vår högsta prioritet. Som en ansvarsfull flyttfirma är vi fullt försäkrade för att säkerställa att era ägodelar är skyddade under hela flytten. Ni kan vara säkra på att vi tar hand om er flytt med absolut största omsorg och ansvarstagande.

Flytt & Städjouren Sverige AB
En trygg flyttfirma som hjälper dig med flytten till eller från Ödeshög.

Kontakta oss

flyttkartonger

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3195 kr
I anslutning till månadsskifte: 3395 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3395 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4095 kr
I anslutning till månadsskifte: 4295 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4795 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5595 kr
I anslutning till månadsskifte: 5795 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6495 kr

Boka flytt
Checklista flytt

När ni flyttar kan det vara en utmärkt tidpunkt att göra sig av med onödiga saker och skräp. Vår flyttfirma erbjuder även bortforsling av skräp, vilket kan göras som en egen fristående tjänst eller i samband med att vi utför en flytt åt er. Bli av med det ni inte längre behöver. Vi tar hand om skräpet och ser till att det tas om hand på ett miljövänligt sätt.

Vi förstår vikten av en smidig kontorsflytt för att minimera störningar i er verksamhet. Vår flyttfirma har expertisen och resurserna för att utföra säkra och effektiva kontorsflyttar i Ödeshög. Vi hanterar allt från att packa och transportera kontorsutrustning till att installera den på er nya plats. Ni kan lita på oss för att genomföra er kontorsflytt med minimala avbrott och högsta professionalism.