Flyttfirma Norrköping

En seriös flyttfirma i Norrköping

Vår flyttfirma i Norrköping hjälper privatpersoner, företag och kommuner med allt inom flytt så som flytthjälp, leverans av flyttkartonger, flyttpackning, bärhjälp, bortforsling, dödsbon, magasinering, flytt av enstaka möbler, rengöring i samband med flytt samt närliggande flyttjänster. Vi tar vid en flytt hand om bohag och inventarier på bästa sätt.

RUT-avdraget ger 50% prisreducering

Försäkrade för allas trygghet

Trafiktillstånd och seriöst

Bra fasta priser och rabatter

Många goda kundrecensioner

Via vår flyttfirma i Norrköping kan du räkna med en seriös flytthjälp, rimliga flyttpriser med 50% RUT-avdrag och kunnig flyttpersonal då vi funnits i flyttbranschen under flera år. Som alla andra seriösa flyttfirmor har vår flyttfirma naturligtvis försäkringar, trafiktillstånd och andra dokument i perfekt ordning. Längre ner på denna sida kan du ta del av våra fasta priser med priser för flytt i mitten av månaden och för flytt i slutet av månaden.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Privatflytt och bohagsflytt med vår flyttfirma i Norrköping

Vår flyttfirma i Norrköping hjälper dig med din bohagsflytt om du planerar att byta bostad, så kontakta oss gärna för ett optimalt upplägg.

När du anlitar oss för din flytt kan du naturligtvis själv bestämma exakt vad du vill ha hjälp med. Vår flyttfirma i Norrköping är flexibel och kan erbjuda stora upplägg och mindre upplägg samt allt däremellan. Kanske vill du enbart ha hjälp med det som är tungt och besvärligt att flytta eller så kanske du önskar hjälp med hela flytten. Tillsammans hittar vi ett passande upplägg. Vi är ofta även behjälpliga utanför normala arbetstider så som kvällar och helger om det krävs.

Exempel på en stor flytt kan vara att vi i god tid kommer till er bostad och hjälper till att packa ner allt så att det därefter bara är att bära ner flyttlådor och möbler till flyttbilen. Vi kan även inför flytten hjälpa till att montera ner gardiner, tavlor, hyllor och annat om hjälp behövs. På flyttbilen, som är välstädad, packar vi in allt på ett bra sätt och skyddar med filtar, täcken, spännband och annat som krävs för en bra flyttpackning. Därefter kör vi flyttbilen eller flyttbilarna på ett försiktigt sätt till nästa adress så att vi ytterligare skyddar lasten under flytten.

På nästa adress bär vi in allt i den nya bostaden och kan även där hjälpa till med det som önskas så som att ställa möblemang i ordning, packa ur flyttkartonger och lägga in i skåp samt hänga upp tavlor och lampor och så vidare.

Ta gärna del av vår flyttfirmas priser längre ner på sidan som då är baserade på kvadratmeter yta efter RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50%. Om det finns möjlighet att utföra flytten i mitten av månaden lämnar vi en rabatt.

Varmt välkommen att kontakta vår flyttfirma i Norrköping via vår hemsidas olika formulär, vanligt mejl eller om du hellre vill ringa oss.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt i Norrköping

Naturligtvis hjälper vi även företag, kommuner och andra offentliga beställare, i exempelvis Norrköping, med flytt och andra närliggande tjänster som exempelvis bärhjälp, tunggods, packhjälp samt olika transporter.

Vi kan vara flexibla och hjälpa till så att det blir minimalt med störningar i verksamheten vilket betyder att vi kan hjälpa till med flytt och andra tjänster även utanför ordinarie arbetstider, exempelvis vid en kontorsflytt.

Kontakta oss gärna här via hemsidan eller över telefon så kan vi tillsammans komma fram till ett bra upplägg eller ett bra prisförslag för er företagsflytt.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Norrköping

Kontakta oss

KUNGSTORGET 2
60218 Norrköping

Kontor

RUT-avdraget är ett mycket bra avdrag som medför att arbetskostnaden för exempelvis en flytt i Norrköping reduceras med så mycket som 50%.

Alla som har en inkomst av tjänst kan nyttja avdraget lite beroende på hur mycket skatt som betalats in.

Om avdraget använts tidigare under året i stor omfattning kan det inför flytten vara klokt att undersöka med Skatteverket hur mycket det finns kvar att använda.

Varje person kan dra av 75000 kr per år och finns det två personer i samma hushåll finns det en avdragsmöjlighet om 150000 kr.

Det brukar inte vara något problem att använda RUT-avdraget för den som har en normal inkomst.

Kontrollera gärna med Skatteverket hur det ser ut i just din situation inför din flytt i Norrköping eller på annan aktuell ort.

Angående frågan, vad kostar en flytt i Norrköping? Där spelar ju RUT-avdraget en betydande roll.

Innan en flyttfirma bokas, för en flytt i exempelvis Norrköping, är det klokt att undersöka om företaget har trafiktillstånd via Transportstyrelsen. Den som beställer en flytt har faktiskt ett beställaransvar att undersöka om flyttfirman verkligen har detta tillstånd.

Tillståndet är mycket viktigt för om det skulle hända en olycka under flytten och försäkringsbolaget kopplas in kan det gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning om trafiktillståndet saknas.

Viktigt är naturligtvis också att den som utför flytten har försäkring om det skulle hända något.

Det är också viktigt att kontrollera kundrecensioner på exempelvis Google och Reco.se.

Observera att recensionerna på Google inte är verifierade men om det finns väldigt många kundbetyg går det sannolikt att lita på medelbetyget. Tyvärr finns det konkurrerande flyttfirmor som ger fejk-betyg åt andra flyttfirmor med syftet att svärta ner en konkurrent för att på så sätt vinna fördelar.

Gör en samlad bedömning vid valet, den billigaste flyttofferten är inte alltid bäst.

Välkommen till din flyttfirma i Norrköping, seriöst och tryggt!

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3195 kr
I anslutning till månadsskifte: 3395 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3395 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4095 kr
I anslutning till månadsskifte: 4295 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4795 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5595 kr
I anslutning till månadsskifte: 5795 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6495 kr

Boka flytt
Checklista flytt