Flyttfirma Finspång

Flyttfirma i Finspång som erbjuder en trygg och effektiv flytt

Vi på Flytt & Städjouren hjälper er gärna med flytten i Finspång eller på annan aktuell ort.

En flytt är en tung process och om ni har funderat på att göra flytten själva så låt oss i alla fall lämna ett prisförslag. Med RUT-avdraget blir det faktiskt inte så stor kostnad med tanke på den energi som ni sparar in. Risken att skada både sig själv och det bohag som hanteras är inte försumbar om man inte är van att flytta.

Som seriös flyttfirma i Finspång har vi naturligtvis trafiktillstånd via Transportstyrelsen vilket är mycket viktigt. Skulle en olycka inträffa kan det faktiskt gå så illa att försäkringen inte täcker om det kommer fram att flyttfirman inte har detta tillstånd. Så anlita aldrig en flyttfirma utan trafiktillstånd eller försäkringar. Tänk på att RUT-avdraget, som vi administrerar via Skatteverket, reducerar arbetskostnaden vid flytten med så mycket som 50% vilket är mycket förmånligt.

Trafiktillstånd och försäkrat

RUT medger 50% på arbetskostnaden

Fasta rimliga priser

Fina kundomdömen

Allt inom flytt och transport

Hjärtligt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB i Finspång!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Finspång

Nu när du ska flytta kan vi hjälpa dig på lite olika sätt vilket betyder att vi anpassar oss efter dina önskemål. Vi kan ta hand om vissa delar av flytten eller så kan vi hjälpa till med allt.

Vid en helflytt kan vi exempelvis komma i god tid innan flyttdagen för att hjälpa till att demontera och packa. Vi kan då demontera ner allt så som lampor, tavlor, hyllor samt möbler som går att skruva isär för lättare hantering. Vi packar ner allt i flyttkartonger som går att packa där. För att det inte ska bli för tungt placerar vi även kuddar, filtar och annat mjukt i flyttkartongerna. Det som är ömtåligt täcker vi in med skyddsplaster och filtar/täcken.

När vi sedan ska packa in allt på flyttbilen bär vi allt på ett försiktigt sätt så att vi undviker skador. På flyttbilen lastar vi in och täcker in allt med filtar, täcken samt spännband så att allt står stadigt och fint. Även om vi packar in och täcker in allt på ett bra sätt kör vi naturligtvis flyttbilen på ett försiktigt sätt för att ytterligare skydda det som finns på flyttbilen.

Förutom vanlig traditionell flytthjälp kan vi även hjälpa till med andra tjänster som ligger nära till hands som exempelvis bortforsling av skräp, olika transporter och så vidare.

Välkommen att ta del av våra fina priser lite längre ner här på sidan som håller sig väl prismässigt jämfört med andra seriösa flyttfirmor i området. RUT-avdraget betyder 50% på arbetskostnaden.

En seriös och trygg flytt i Finspång.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Finspång

Vi erbjuder även våra tjänster till dig som representerar ett företag, en organisation, en förening och så vidare. Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara flytthjälp, olika transporter och andra närliggande tjänster.

Ytterligare exempel kan vara att vi hjälper till att hämta något med en av våra bilar för att därefter bära in på ert lager eller hos er kund. Vi kan även hjälpa till att flytta ert kontor om det skulle vara aktuellt.

Som etablerad flyttfirma i Finspång samt dess närområde är vi alltid tillmötesgående och flexibla vilket betyder att vi kan hjälpa till även på udda tider om det krävs, som kvällar och röda dagar. Välkommen att höra av dig till oss!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Finspång

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt