Flyttstädning Flen

Effektiv Flyttstädning i Flen med städgaranti.
Vi ser till att flyttstädningen blir godkänd till ett fast pris!

Försäkrade & 50% rutavdrag.

Begär en offert på flyttstädning i Flen

Få ett fast prisförslag aldeles gratis.

  • 1

   Kontaktuppgifter

  • 2

   Om bostaden

  • 3

   Sista steget

  1/3

  Kontaktuppgifter

  0%


  50%


  100%

  Några anledningar till att välja oss

  Trygghet

  Vi innehar ansvarsförsäkring med försäkringsskydd på upp till 2,5 miljoner kronor.

  Proffsiga och Erfarna

  Med erfaren städpersonal garanterar vi en smidig och effektiv flyttstädning.

  Prisgaranti

  Vi har konkurrenskraftiga priser och utlovar även en prisgaranti, vilket innebär att om du hittar ett lägre pris så matchar vi det

  Många nöjda kunder

  Bli en av dem

  Google
  4,5/5
  360 recensioner

  Eniro
  4,6/5
  195 recensioner

  Reco
  4,6/5
  110 recensioner

  flyttstädad lgh

  Fast pris på flyttstädning i Flen

  Att byta bostad är en av livets stora ögonblick, fylld av förväntningar och spänning. Men mitt i allt det där pirret och förberedelserna kan det lätt hända att man glömmer en viktig sak – flyttstädningen. Det är ju trots allt det sista steget i processen och kan kännas överväldigande att ta sig an på egen hand.

  Med vår hjälp kan du se fram emot en smidig och pålitlig flyttstädning till ett överkomligt pris och dessutom med en städgaranti som ger dig trygghet. Vi lovar att din flyttstädning blir godkänd av hyresvärden eller besiktningsmannen till fast pris och om inte så fixar vi det utan extra kostnad.

  Så varför inte låta oss ta hand om flyttstädningen i Flen åt dig, så att du kan fokusera på att njuta av din nya bostad utan att behöva oroa dig för det gamla?

  Kika gärna in våra fasta priser på flyttstädning.

  Prislista flyttstädning

  Rengoring

  Vad ingår i flyttstädningen

  När du anlitar oss för flyttstädning och vi lämnar ett fast prisförslag för en bostad i Flen, kan du vara säker på att du får en heltäckande service som inkluderar alla nödvändiga moment för att din flyttstädning ska bli godkänd.

  Vår standard flyttstädning omfattar alla vanliga städuppgifter som behövs, men det finns vissa undantag, till exempel sanering eller avfrostning av frys. För att göra det tydligt för dig har vi utarbetat en detaljerad checklista för flyttstädning där du kan se exakt vad som ingår.

  Innan vi kommer för att utföra städningen är det viktigt att bostaden är helt tömd på alla föremål och att eventuell frys är avfrostad. Om du behöver hjälp med att bli av med saker som ska slängas kan vi även erbjuda bortforsling till närmaste återvinningsstation. Tveka inte att kontakta oss i god tid innan städningen om du behöver denna extra service.

  Vanliga frågor & svar

  Det finns vissa undantag som normalt sett inte ingår i en standard flyttstädning i Flen, såsom sanering eller avfrostning av frys. Dessa extra tjänster kan behöva arrangeras separat med städfirman.

  Innan vi anländer för att utföra flyttstädningen i Flen, är det viktigt att du förbereder bostaden genom att tömma den på alla föremål och se till att eventuell frys är avfrostad.

  Priset för flyttstädning i Flen kan variera beroende på storleken på bostaden och omfattningen av arbetet som behöver utföras. Vi ser till att ge dig en tydlig och detaljerad offert. Många städfirmor erbjuder även städgaranti, vilket innebär att de åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad om flyttstädningen inte blir godkänd vid besiktning. Vi har en städgaranti på 10 dagar.