Flyttfirma Nyköping

En seriös och trygg flyttfirma i Nyköping

Som alla vet kan en flytt vara mycket betungande, så släpp taget och låt istället oss på Flytt & Städjouren hjälpa till med flytten.

Vid en flytt så finns det så mycket att tänka på så en avlastning är alltid välkommen bland våra kunder. Det finns mycket annat att fokusera på när det gäller det nya boendet och allt som måste tas om hand innan allt är klappat och klart. Exempel på det vår flyttfirma erbjuder är naturligtvis vanlig flytthjälp men även andra tjänster så som bortforsling av skräp och möbler som inte ska användas mer, packhjälp och så vidare.

Förutom att det blir en avlastning rent fysiskt så blir det även en rejäl avlastning ekonomiskt med RUT-avdraget som reducerar kostnaden för arbetsinsatsen med 50% vilket ni som kund inte behöver tänka på utan det administrerar vi via Skatteverket. Då vi har många års erfarenhet av olika typer av flyttuppdrag inom Nyköping samt av mer långväga flyttar till olika delar av landet så vet vi vad som gäller och vad som förväntas av oss.

RUT ger 50% reducering

Försäkrat och tryggt

Trafiktillstånd för yrkestrafik

Fasta rimliga priser

Många fina omdömen

Hjärtligt välkommen till vår firma Flytt & Städjouren Sverige AB!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Nyköping

Vid flytthjälp, när det gäller bohagsflytt för privatpersoner, erbjuder vår flyttfirma i Nyköping olika lösningar vilket kan betyda att vi tar hand om allt från flyttpackning till i ordningsställandet av bohaget i den nya bostaden. Exempel på det är då packhjälp, bärhjälp, transport, montering och så vidare. Vissa önskar bara hjälp med att hantera det som är tungt och besvärligt att bära – vi anpassar oss efter ert behov.

Att själv ansvara för en hel flytt kan vara tungt och risken är att skador på bohaget uppstår om inte flyttpackningen görs efter konstens alla regler. Dessutom finns ju risken att skada exempelvis ryggen för den som inte är van att bära på rätt sätt. Med oss är bohaget försäkrat hela vägen vilket betyder att en skada (händer dock mycket sällan) kompenseras fullt ut.

Längre ner på denna sida går det att ta del av våra fasta flyttpriser som håller en rimlig nivå jämfört med andra flyttfirmor i området. Priset är baserat på boytan av den bostad som lämnas. Det går även att välja timpris om det hellre önskas. RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50%.

Välkommen att välja en seriös och etablerad flyttfirma i Nyköping med omnejd – vi har stenkoll på vad som gäller för att ni ska få en behaglig flytt utan krångel.

Vi erbjuder en trygg och seriös flytt i Nyköping.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Olika företagstjänster

Naturligtvis är vi behjälpliga när företag i Nyköping kontaktar oss för olika typer av flyttuppdrag, transporter eller andra behov.

Exempel på tjänster kan vara olika former av flytthjälp som butiksflytt, kontorsflytt men även olika former av transporter med mera tjänster. Vi är flexibla och anpassar oss efter era förutsättningar vilket kan betyda att vi hjälper er på kvällar och helger för att minimera den störning som exempelvis en flytt av ett kontor innebär.

Välkommen att kontakta oss för en diskussion.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Nyköping

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt