Flyttfirma Flen

Låt vår flyttfirma i Flen hjälpa dig med flytten

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB om du behöver hjälp med en flytt, en transport eller kanske att forsla bort något, vi hjälper gärna till.

Vi är en erfaren flyttfirma i Flen som har en bred kunskap om flyttbranschen efter ett stort antal flyttuppdrag genom åren. När det gäller våra tjänster kan vi vara behjälpliga med allt som önskas inom området då vi har en mycket god kapacitet. Kontakta oss gärna för ett upplägg som passar dina önskemål, tillsammans kan vi komma fram till ett bra upplägg. Om exempelvis flytthjälp önskas på annan ort kan vi även hjälpa till där.

Viktigt att veta är att vi har koll på alla försäkringar och tillstånd som krävs för en verksamhet inom flytt och transport. Missa inte att undersöka om flyttfirman har trafiktillstånd innan flytt bokas, det går att kontrollera på Transportstyrelsens hemsida. Om det skulle hända en olycka kan det faktiskt gå så illa att försäkringen inte täcker om detta trafiktillstånd saknas. Det är inte många som vet att den som beställer en flytt faktiskt har ett beställaransvar vilket också går att läsa om på Transportstyrelsens hemsida.

Som alla vet är det tungt att flytta själv, så fråga oss i alla fall om ett pris innan ett beslut tas. Undersök gärna våra priser lite längre ner på denna sida.

50% RUT-avdrag på arbetet

Trafiktillstånd via Transportstyrelsen

En mängd fina kundbetyg

Försäkringar som täcker

Bra priser på flyttjänster

Varmt välkommen till vår flyttfirma i Flen!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Flen

Om hjälp önskas vid en bohagsflytt kan vi hjälpa till med alla moment. Vi kan även hjälpa till med enbart vissa moment om det skulle vara aktuellt, kanske de som tunga och besvärliga.

När vi tar hand om en stor flytt från början till slut kan vi hjälpa till med allt från demontering till rengöringen av den gamla bostaden. Om vi tar hand om hela flytten kan vi då demontera lampor, gardiner, tavlor, hyllor, otympliga möbler och så vidare. Vi packar ner allt som kommer ner i en flyttlåda då det blir betydligt lättare att bära då. Vi använder oss av skyddsplaster, bubbelplast, täcken, filtar, spännband med mera hjälpmedel för att skydda det vi hanterar. På flyttbilen lastar vi in allt så att lasten står stadigt. Därefter när vi kör vår flyttbil är vi naturligtvis försiktiga så att inte något händer. När vi kommer fram till den nya adressen kan vi där hjälpa till att ställa allt i ordning om det önskas. Om det är något som inte ska användas mer kan vi hjälpa till att köra bort det till exempelvis kommunens återvinning, om det ska kasseras.

Ta gärna del av våra fina priser lite längre ner här på sidan. RUT-avdraget ger en reducering om 50% på arbetskostnaden.

Vår flyttfirma i Flen hjälper dig med flytten, transporten eller något annan närliggande tjänst.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Flen

Som flyttfirma i Flen hjälper vi naturligtvis alla som är i behov av våra tjänster inom flytt och transport, exempelvis företag och kommuner.

Vi kan exempelvis hjälpa till med en kontorsflytt, en butiksflytt, en industriflytt, en transport och så vidare. Om det finns behov av att exempelvis hämta ett paket och köra det till en av era kunder så löser vi det. Vi kan även hjälpa er att köra ut en färdig produktion till en av era kunder om ni saknar tid för att själva lösa det.

Då vi är en flexibel flyttfirma i Flen kan vi även hjälpa till när det passar er bäst vilket skulle kunna betyda även helger och kvällar för att undvika störningar i er verksamhet.

Välkommen till en effektiv och flexibel flyttfirma i Flen!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Flen

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt