Flyttfirma Vingåker

Som flyttfirma i Vingåker erbjuder vi en trygg flytt

Låt oss på Flytt & Städjouren hjälpa dig med flytten här i Vingåker eller på annan ort.

Att flytta är ofta en mycket ansträngande process vilket alla vet som någon gång har flyttat. Därför rekommenderar vi dig att fråga oss om ett pris för att därefter i lugn och ro fundera över saken. När vi överlämnar prisförslaget kommer RUT-avdraget att synas tydligt vilket medför en reducering av arbetskostnaden med 50%. Tänk också på att det krävs vana för att hantera en flytt på ett optimalt sätt. Risken är annars att rygg eller bohag tar skada.

Som alla andra seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis trafiktillstånd och försäkringar för att kunna driva en seriös flyttverksamhet. Det är inte många som vet att även den som beställer en flytt har ett beställaransvar vilket går att läsa om på Transportstyrelsens hemsida. Om en flyttfirma anlitas utan detta tillstånd kan det gå så illa att försäkringen inte täcker vid en eventuell skada.

50% RUT-avdrag på arbetskostnaden

Försäkrat och tryggt

Trafiktillstånd via Transportstyrelsen

Bra priser på alla tjänster

Goda kundomdömen

Varmt välkommen att anlita en seriös flyttfirma i Vingåker som har koll på alla tillstånd.

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Vingåker

Vi hjälper dig med din bohagsflytt i Vingåker utefter dina specifika önskemål och budget. Det betyder att vi kan ta hand om hela din flytt från början till slut eller så hjälper vi till med enstaka moment om det passar bättre. Exempel på ett enstaka moment kan vara att vi hjälper till att flytta/transportera enbart det som är otympligt och tungt.

När vi tar hand om hela flytten kan vi i god tid innan flytten ska ske hjälpa till att packa ner allting i flyttkartonger. Vi demonterar i samband med detta alla lampor, tavlor, hyllor och så vidare. Vi kan även skruva isär otympliga möbler så att de blir lättare att hantera. Allt som kan packas i flyttkartonger packas där och då tänker vi att vi inte packar dessa för tungt. Därför varvar vi med lättare saker som kuddar, täcken och filtar så att flyttkartongerna inte blir så tunga att bära. På flyttbilen lastar vi in allt på ett bra sätt och skyddar allt med filtar, täcken samt spännband så att allt står stadigt på flyttbilen. När vi därefter kör flyttbilen till nästa adress kör vi den naturligtvis på ett försiktigt sätt så att vi ytterligare skyddar det vi ansvarar för.

Exempel på andra närliggande tjänster kan vara bortforsling av sådant som ska slängas på kommunens återvinning, olika transporter med mera tjänster. Ta gärna del av våra fina priser som syns längre ner på denna sida. RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50%.

Anlita oss för en effektiv och trygg flytt i Vingåker.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Vingåker

Naturligtvis erbjuder vi alla våra tjänster även till företag, kommunen, föreningar samt alla andra som är i behov av exempelvis flytthjälp eller transporter. Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara att vi ombesörjer er butiksflytt, er kontorsflytt, vi kan hämta ett paket och så vidare.

Som flyttfirma i Vingåker med omnejd är vi flexibla och ställer upp de tider som passar er bäst som dagtid, kvällar och helger, välkommen.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Vingåker

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt