Flyttfirma Västervik

Vår flyttfirma i Västervik hjälper dig med flytten, prisvärt och smidigt

Allt inom flytt och transport i Västervik med omnejd. Alla tillstånd finns som exempelvis trafiktillstånd och F-skatt för att kunna administrera RUT-avdraget vid din flytt.

Vår flyttfirma kan hjälpa dig med alla flyttjänster i Västervik då vi har en bred erfarenhet och en god kapacitet. Önskas hjälp med någon närliggande tjänst så löser vi det också. Tillsammans kan vi säkerligen diskutera oss fram till en lösning som passar både budget och önskemål.

För att allt ska flyta på tryggt och smidigt vid din flytt i Västervik har vi naturligtvis koll på tillstånd och andra dokument. Trafiktillstånd har vi via Transportstyrelsen vilket är en förutsättning för att kunna bedriva flyttverksamhet. Saknas tillståndet kan det gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning om en olycka och en skada skulle inträffa. Det är inte många som vet att även den som beställer en flytt har ett ansvar att undersöka om flyttfirman verkligen har trafiktillstånd. Kontrollera det på transportstyrelsens hemsida. Det som då behövs är firmans organisationsnummer. Det går även att läsa om beställaransvaret på samma hemsida. Riskera ingenting, anlita en flyttfirma i Västervik som har detta tillstånd samt försäkringar.

Det är jobbigt att flytta så fråga oss gärna om en offert så återkopplar vi med ett bra pris. Tänk på att RUT-avdraget reducerar kostnaden för arbetet med 50% via Skatteverket. Längre ner på denna sida presenterar vi våra priser.

50% på arbetet med RUT

Trafiktillstånd och tryggt

Fullt försäkrat

Många fina kundbetyg

Bra priser på vår flytthjälp

Hjärtligt välkommen till oss på Flytt & Städjouren i Västervik!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Västervik

Som flyttfirma i Västervik hjälper vi dig med din bohagsflytt om du ska flytta. Vi anpassar oss efter dina unika önskemål och budget vilket betyder att vi kan ta hand om hela flytten eller vissa delar av flytten.

När vi tar hand om en stor flytt från början till slut är det bra att först reda ut vad som ska flyttas med och vad som inte ska flyttas med till den nya adressen. Om hjälp med transporter behövs i detta inledande skede kan vi hjälpa till med det. Kanske ska något transporteras bort till någon vän eller släkting eller kanske ska något kasseras och då forslas bort till kommunens återvinning i Västervik.

Nu kan det vara dags att demontera och plocka ner allt så som hyllor, tavlor, lampor, gardiner och så vidare. Vi ser till att packa ner allt som går att packa ner i flyttlådor. Dock viktigt att dessa inte packas för tungt då det ska vara enkelt att bära dem. Viktigt är också att vi skyddar allt vi hanterar. Till hjälp har vi då exempelvis skyddsplast, bubbelplast, spännband, täcken, filtar etc.

När vi bär bohaget till flyttbilen är vi försiktiga. På bilen ser vi till att allt lastas in på ett bra sätt så att bohaget skyddas. Flyttbilen kör vi naturligtvis mycket försiktigt så att vi verkligen skyddar allt som vi ansvarar för. Väl framme på den nya adressen kan vi hjälpa till att packa upp och ställa allt i ordning om det önskas. Den gamla bostaden kan vi rengöra om det skulle vara aktuellt.

Kika gärna på våra priser lite längre ner på denna sida som gäller för Västervik. Rut medger 50% på arbetskostnaden.

Välkommen till en effektiv och trygg flyttfirma i Västervik, för flytthjälp och andra närliggande tjänster.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Västervik

Naturligtvis hjälper vi alla i Västervik som önskar hjälp med flytt och olika transporter så som företag, kommuner, föreningar, organisationer och alla andra. Vi har en god kapacitet och god erfarenhet av alla olika typer av uppdrag.

Som flyttfirma i Västervik kan vi hjälpa till med en kontorsflytt, en industriflytt, flytt av en butik och så vidare. Vi kan transportera ett paket eller något annat till en av era kunder, vi kan hämta ett paket om ni har ont om tid etc.

Vi är öppna för enstaka insatser men även mer långvariga samarbeten. Som flyttfirma är vi flexibel och ställer upp när det passar er bäst vilket även skulle kunna vara utanför ordinarie arbetstider om det krävs för uppdragets genomförande.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB i Västervik!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Västervik

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttfirma Västervik efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt