Flyttfirma Mariefred

Som flyttfirma i Mariefred hjälper vi dig med flytten, effektivt och prisvärt

Vår flyttfirma har en gedigen kunskap om flyttbranschen efter ett stort antal flyttuppdrag genom åren. Om du i Mariefred önskar hjälp med din flytt hjälper vi gärna till. Vår kapacitet är god vilket betyder att vi kan ta hand om alla förekommande flyttuppdrag men även olika former av transporter samt närliggande tjänster. Om du kontaktar vår flyttfirma kan vi säkert komma fram till ett upplägg som passar både önskemål och plånbok.

Som seriös flyttaktör i Mariefred har vi stenkoll på alla dokument som krävs som trafiktillstånd, F-skatt och försäkringar som täcker en eventuell skada. Tänk på att undersöka om flyttfirman verkligen har trafiktillstånd innan en flytt beställs. Det är inte många som vet att den som beställer en flytt faktiskt har ett beställaransvar vilket går att läsa om på Transportstyrelsens hemsida. Om trafiktillstånd saknas och en olycka händer kan det gå så illa att det aktuella försäkringsbolaget nekar ersättning.

Alla som flyttat några gånger vet hur jobbig en flytt kan vara, så det är i alla fall motiverat att undersöka vad en flytt i Mariefred kan kosta, fråga oss gärna, det kostar inget. Ta gärna del av våra priser längre ner på denna sida.

50% RUT på arbetet

Trafiktillstånd via Transportstyrelsen

Försäkrat och tryggt

En mängd fina kundbetyg

Rimliga priser på flytthjälp

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB i Mariefred!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Mariefred

Om du nu ska flytta till en ny bostad så hjälper vi gärna dig med din bohagsflytt till bra service och ett bra pris. Som flyttfirma i Mariefred anpassar vi oss naturligtvis efter dina önskemål och din flyttbudget. Det betyder att vi kan hjälpa till med hela flytten eller enbart de delar som önskas.

När vi tar hand om en stor flytt i Mariefred, helt från början till slut, börjar vi med att köra bort sådant som inte ska med till den nya adressen om det skulle vara aktuellt. Vi kan då exempelvis transportera bort vissa saker till vänner eller släktingar. Om något ska kasseras kan vi transportera det till kommunens återvinning.

I bostaden demonterar vi allt så som gardiner, tavlor, hyllor, lampor och vissa stora möbler som går att ta isär, för lättare hantering. Vi täcker in med skyddsplaster, bubbelplast, täcken, filtar samtidigt som vi använder spännband för att lasten ska ligga stadigt på vår flyttbil. När vi kör vår flyttbil kör vi naturligtvis försiktigt så att vi ytterligare skyddar det vi har ansvaret för. Allt som vi kan packa ner i flyttkartonger packar vi där då det blir mycket lättare att bära. När vi kommer fram till den nya bostaden kan vi hjälpa till att montera upp allt och ställa i ordning om det önskas av oss. Vi hjälper även till med rengöringen av den gamla bostaden om det skulle vara aktuellt.

Våra priser för Mariefred går att ta del av lite längre ner på denna sida. RUT medger en reducering av kostnaden för arbetet med 50%.

Vi erbjuder effektiv och smidig flytthjälp i Mariefred, men även andra närliggande tjänster.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Mariefred

Som flyttfirma i Mariefred har vi en god kapacitet för att kunna hjälpa till med allt möjligt. Vi erbjuder samma tjänster till exempelvis företag och kommuner som vi erbjuder till privatpersoner.

Vi kan exempelvis hjälpa till med en industriflytt, en kontorsflytt eller en flytt av en restaurang. Andra exempel kan vara att vi i Mariefred hjälper er att leverera ut något till någon av era kunder. Vi kan hjälpa till med olika former av transporter, regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Om det krävs så kan vi även hjälpa till på kvällar och helger för att minimera risken för störningar i er verksamhet.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB, en flexibel flyttaktör i Mariefred!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Mariefred

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttfirma Mariefred efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt