Flyttfirma Oxelösund

Vår flyttfirma i Oxelösund hjälper dig med flytten

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB, vi hjälper dig med allt inom flytthjälp. Som erfaren flyttfirma i Oxelösund har vi kapacitet och bred erfarenhet av alla olika typer av flyttningar. Om andra tjänster önskas som olika transporter, bortforsling av skräp, flyttstädning och så vidare hjälper vi gärna till med det också. Tillsammans kan vi säkert komma fram till ett passande upplägg så kontakta oss gärna. Naturligtvis hjälper vi även till på andra orter runt om i regionen.

Som seriös flyttfirma i Oxelösund har vi naturligtvis de försäkringar som krävs om det mot förmodan skulle inträffa en olycka. Viktigt att veta är att vi också har trafiktillstånd för vår flyttverksamhet, precis som alla andra flyttfirmor som är seriösa. Tyvärr har inte alla flyttfirmor koll på detta tillstånd. Skulle det hända en olycka kan det faktiskt gå så illa att försäkringen inte täcker en eventuell skada om trafiktillståndet inte finns. Tänk på att du som beställare faktiskt har ett beställaransvar när du beställer en flytt vilket går att läsa om på transportstyrelsens hemsida.

Fråga oss gärna om ett pris nu när du ska flytta. Som alla vet är det en mycket tung process att ta hand om en flytt på egen hand eller med ett fåtal personer som hjälper till. Spara ryggar och energi och anlita oss istället. Ta gärna del av våra priser lite längre ner på denna sida.

50% reducering av arbetskostnaden med RUT

Trafiktillstånd finns

Försäkrat och tryggt

Många fina kundbetyg

Flyttjänster till bra priser

Hjärtligt och varmt välkommen till en omtyckt flyttfirma i Oxelösund!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Oxelösund

Vid en bohagsflytt finns det lite olika former av upplägg. Vi kan ta hand om hela flytten eller bara vissa delar som kanske är de besvärliga och tunga delarna.

Vid en stor flytt kan vi ta hand om allt från flyttpackning till iordningställandet av den nya bostaden samt rengöringen av den gamla. Det som händer först vid en stor flytt är att vi hjälper till att demontera hyllor, gardiner, tavlor, lampor och så vidare, om det önskas av oss. Allt som kan packas ner i flyttlådor packas ner där då allt blir betydligt lättare att hantera då. Vi är mycket försiktiga och noga när vi bär och transporterar bohaget. Det betyder att vi täcker in bohaget med skyddsplast, filtar och täcken. Spännband används för att inte riskera att vissa saker på flyttbilen flyttar på sig och skadas. När vi sedan kör flyttbilen är vi ytterligare försiktiga så att lasten hela tiden ligger stadigt.

På den nya adressen kan vi hjälpa till att montera upp allt och ställa i ordning om det önskas. Den gamla bostadens flyttstädning kan vi ta hand om, om det skulle vara aktuellt. Vi kan även hjälpa till med exempelvis bortforsling av skräp till kommunens återvinning om det kanske finns vissa saker som ska slängas och inte användas mer.

Välkommen att kolla in våra priser längre ner på sidan. RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50%.

Varmt välkommen till vår flyttfirma här i Oxelösund, vi hjälper dig med flytten eller om det finns andra behov.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Oxelösund

Vår flyttfirma i Oxelösund hjälper naturligtvis även företag, kommunen och andra som har behov av flytthjälp, transporter och så vidare.

Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara en kontorsflytt, en flytt av en butik eller en flytt av en industri. Vi kan transportera något, kanske hämta ett paket för att transportera det till någon av era kunder och så vidare. Som flexibel flyttfirma kan vi ställa upp vid de tider som passar er bäst för att undvika störningar i verksamheten. Det kan då betyda även kvällar och röda dagar om det är aktuellt.

Välkommen till en flexibel och effektiv flyttfirma i Oxelösund!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Oxelösund

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt