Flyttfirma Tranås

Vår flyttfirma i Tranås hjälper dig gärna med flytten

Kontakta gärna oss på Flytt & Städjouren Sverige AB så kan vi säkert komma fram till en bra lösning om du behöver flytthjälp. Vi kan vara behjälpliga i Tranås eller på annan aktuell ort längre bort. Vi har inga begränsningar utan vi kan bistå med alla förekommande tjänster som önskas inom flytt och transport.

För allas trygghet har vi naturligtvis alla de försäkringar och tillstånd som krävs för flyttbranschen. Viktigt är det att kontrollera att en flyttfirma verkligen har trafiktillstånd annars kan det bli stora problem om det skulle hända en olycka vid en flytt. Det kan då gå så illa att försäkringen inte täcker en eventuell skada. Det är inte många som vet att den som beställer en flytt faktiskt har ett beställaransvar vilket går att läsa om på Transportstyrelsens hemsida.

Alla som flyttat några gånger vet att det är en mycket stor process innan allt är klart. Det ska planeras, packas, bäras, transporteras och så vidare. Därefter när energin är slut ska den gamla bostaden eller lokalen rengöras. Undersök gärna våra priser lite längre ner på denna sida. Vid bokning via hemsidan erhålls 10% rabatt. Tänk på att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50% via Skatteverket.

50% RUT-avdrag på arbetet

Trafiktillstånd för flytt och gods

Alla försäkringar som krävs

Många goda recensioner

Flyttjänster till bra priser

Hjärtligt välkommen till en effektiv och trygg flyttfirma i Tranås – spara rygg och energi, låt oss hjälpa till!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Tranås

När vi hjälper till med en bohagsflytt finns det lite olika varianter på upplägg. Vi kan ta hand om precis allt som har med flytten att göra, vi kan ta hand om en mindre del av flytten eller så kan vi enbart ta hand om det som är besvärligt och tungt.

Vid en bohagsflytt där vi tar hand om allt från början till slut kan det betyda att vi i god tid innan flytten hjälper till att demontera ner gardiner, tavlor, hyllor, vissa möbler som går att skruva isär och så vidare. Vi packar ner allt som går att packa ner i flyttkartonger. Vi bär in allt på vår flyttbil och skyddar naturligtvis allt med skyddsplaster, filtar, spännband och täcken. När vi kör flyttbilen kör vi försiktigt för att ytterligare skydda det vi hanterar. På nästa adress kan vi hjälpa till att ställa allt i ordning och montera upp allt så att det bara är att flytta in. På den gamla adressen kan vi ta hand om rengöringen om det önskas.

Andra exempel på tjänster kan vara bortforsling, olika transporter, bärhjälp och så vidare. Om någon transport önskas till kommunens återvinning eller någon annanstans hjälper vi till med det. Längre ner här på sidan går det att ta del av våra fina priser och vid bokning här på hemsidan erhålls 10% rabatt. RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50%.

Välkommen att anlita oss för en smidig flytt i Tranås.

Boka flytt 10% rabatt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Tranås

Alla våra tjänster inom flytt, transport, bortforsling, bärhjälp och så vidare erbjuder vi naturligtvis även företag, kommuner samt alla andra som har behov av våra tjänster.

Några exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara att vi hämtar något paket, vi kan hjälpa till att bära in en leverans till ert lager, vi kan hjälpa till att bära in dörrar och fönster till ett bygge, vi kan hjälpa till med en kontorsflytt och så vidare. Vi är flexibla och ställer upp när det passar er bäst vilket då kan betyda även kvällstid och röda dagar om det önskas.

Välkommen till en flexibel flyttfirma i Tranås!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Tranås

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3195 kr
I anslutning till månadsskifte: 3395 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3395 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4095 kr
I anslutning till månadsskifte: 4295 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4795 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5595 kr
I anslutning till månadsskifte: 5795 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6495 kr

Boka flyttDu får 10% rabatt
Checklista flytt