Integritetspolicy

Vår prioritet på Flytt & Städjouren Sverige AB är att skydda och respektera din integritet när du använder våra tjänster och delar dina personuppgifter med oss. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, skyddar och hanterar de personuppgifter som vi får från dig när du använder vår webbplats, ringer oss på 010-788 18 90, skickar e-post till oss på info@flyttstadjouren.se eller på annat sätt kommunicerar med oss.

Vilken typ av information samlar vi in?

Vi samlar in och behandlar olika typer av personuppgifter för att kunna tillhandahålla våra tjänster och förbättra din upplevelse hos oss. Detta kan inkludera:

  • Kontaktinformation såsom namn, e-postadress, telefonnummer och postadress.
  • Information som du frivilligt delar med oss i meddelanden eller formulär på vår webbplats.
  • Information om hur du interagerar med vår webbplats, inklusive IP-adresser och webbläsarinformation för att förbättra vår service och förhindra bedrägerier.

Hur använder vi dina uppgifter?

Vi använder dina personuppgifter för att:

  • Tillhandahålla och anpassa våra tjänster enligt dina önskemål.
  • Kommunicera med dig angående din förfrågan eller de tjänster du använder.
  • Förbättra vår webbplats och säkerställa att innehållet presenteras på ett effektivt sätt för dig och din enhet.
  • Följa lagliga skyldigheter och hantera eventuella tvister.

Delar vi dina uppgifter med andra?

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål utan ditt uttryckliga samtycke. Däremot kan vi komma att dela information med betrodda tredje parter för att tillhandahålla våra tjänster, säkerställa teknisk support eller i enlighet med lagliga skyldigheter.

Hur lagrar och skyddar vi dina uppgifter?

Vi tar säkerheten för dina personuppgifter på största allvar och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dem mot obehörig åtkomst, förlust eller förändring.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära information om de personuppgifter vi har om dig, samt att begära att dessa rättas, raderas eller begränsas i enlighet med gällande lagstiftning. Kontakta oss på Flytt & Städjouren Sverige AB för att utöva dina rättigheter eller om du har frågor angående vår integritetspolicy.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy vid behov. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats, så vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att hålla dig informerad om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.

Kontakta oss

Om du har frågor, funderingar eller önskar mer information om vår integritetspolicy eller hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på:

Flytt & Städjouren Sverige AB
Telefon: 010-788 18 90
E-post: info@flyttstadjouren.se

Denna integritetspolicy uppdaterades senast: 2023-11-21.

Tack för att du väljer Flytt & Städjouren Sverige AB. Din integritet är viktig för oss och vi strävar alltid efter att hantera dina personuppgifter på ett säkert och ansvarsfullt sätt.