Flyttfirma Långflytt

Vår flyttfirma hjälper dig med din långflytt

Tryggt och säkert med ansvarsförsäkring, F-skatt för RUT 50% samt trafiktillstånd via Transportstyrelsen.

Välkommen att kontakta vår flyttfirma om du har någon fundering på en långflytt.

Trygg fullförsäkrad flytthjälp

Många fina kundomdömen

Trafiktillstånd och seriöst

RUT 50% på arbetskostnaden

F-skatt för administrering RUT

Gratis prisförslag

Flyttfirma

trygg flytthjälp vid en långflytt

Vid en långflytt är det extra viktigt att flyttfirman verkligen har ansvarsförsäkring och trafiktillstånd. Det är också viktigt att firman har F-skatt så att det går att använda RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% vilket betyder mycket för den totala kostnaden för en flytt.

Vi på Flytt & Städjouren Sverige AB har självklart alla dokument och tillstånd som krävs för en trygg långflytt. Risken ökar ju att det händer något ju längre bort flytten går, även om det är mycket sällsynt förekommande.

När du anlitar oss för din långflytt kommer du att få en trygg flytt då vi även har en erfaren personal som vet hur möbler, inventarier och bohag ska hanteras på bästa sätt. Se gärna över våra omdömen från våra kunder där vi har ett mycket stort antal fina omdömen.

Vi kan ta hand om hela din långflytt om så önskas.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

RUT-avdraget betyder 50% på arbetskostnaden

Rut-avdraget är ett betydelsefullt avdrag som privatpersoner nu har kunnat använda under ett antal år.

Alla som har en inkomst kan använda avdraget då kravet är att det finns skatt att reducera. Maximalt avdrag som varje person kan göra är 75000 kr per år eller 150000 kr per år om det finns två personer i samma hushåll.

Det kan vara klokt att undersöka avdragsmöjligheten med Skatteverket för att vara på den säkra sidan. Men detta brukar sällan vara något problem då avdraget är så pass generöst. RUT-avdraget innebär en halvering av arbetskostnaden vilket betyder mycket vid flytthjälp, vid exempelvis en långflytt.

Kontakta oss gärna om du har någon fundering RUT-avdraget i samband med din flytt.

Flytt & Städjouren Sverige AB
För en trygg långflytt.

Kontakta oss

flyttkartonger

Det är naturligtvis viktigare att verkligen kontrollera att flyttfirman har alla nödvändiga dokument ju längre flyttens transportsträcka är.

Skulle det vid en långflytt hända något som att flyttbilen råkar ut för en trafikolycka och kör av vägen kan det gå riktigt illa om inte ansvarsförsäkring och trafiktillstånd finns. Risken finns då att firman själv inte kan reda ut skadan ekonomiskt.

Så chansa inte med det här utan kontrollera att flyttfirman har ansvarsförsäkring och även det viktiga trafiktillståndet. Saknas trafiktillståndet kan det bli problem med ersättningen även om det finns en ansvarsförsäkring.

Vi har trafiktillståndet via Transportstyrelsen och ansvarsförsäkring via Länsförsäkringar.

Naturligtvis har vi även F-skattsedel vilket är en förutsättning för att kunna administrera RUT-avdraget.

Kontakta oss gärna om det finns någon fundering på det här. Här på vår hemsida finns de viktigaste dokumenten under fliken kontakt.

Även företag har ibland behov av långväga flytthjälp och transporter.

Vi hjälper gärna till för att underlätta för er.