Internationell flyttfirma

Internationell flytthjälp

Som internationell flyttfirma hjälper vi dig när du har behov av flytthjälp.

Vi har de tillstånd och de dokument som krävs för en internationell flytt.

RUT-avdrag 50% på arbetet

Trafiktillstånd och tryggt

Flytt med ansvarsförsäkring

F-skatt för RUT

Många goda kundomdömen

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Internationell bohagsflytt

Om du ska flytta internationellt hjälper vi gärna till med din flytt.

Vi är en erfaren flyttfirma som vet vad som gäller vid dessa typer av flyttningar och vi har alla de dokument som behövs. Tänk även på att RUT-avdraget kan användas vid en internationell bohagsflytt. Avdraget innebär att 50% av arbetskostnaden faller bort vilket har en stor inverkan på totalpriset för flytten.

Exempel på olika moment vi kan hjälpa dig med, om så önskas, är demontering av allt bohag, flyttpackning, rengöring av din gamla bostad om det skulle vara aktuellt, olika transporter, montering och att ställa i ordning allt på den nya adressen.

Gratis offert

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt

Ska du flytta ditt företag internationellt?

Kontakta i så fall vår flyttfirma, så kan vi säkerligen komma fram till ett bra upplägg och ett bra pris för din flytt. Vi vet vad som krävs vid dessa typer av företagsflyttar och har stenkoll på alla dokument som behövs.

Välkommen att diskutera din flytt, fråga oss något eller om du nu direkt önskar ett pris.

Kontakta oss

flyttkartonger

Vid alla typer av flyttuppdrag är det viktigt att flytten känns trygg och säker. Därför är vi noga med att ha alla dokument i perfekt ordning.

Via Skatteverket har vi F-skatt så att vi kan erbjuda dig en prisreducering på arbetskostnaden, via RUT-avdraget. Avdraget innebär att 50% av arbetskostnaden faller bort vilket betyder mycket för din flytts totala pris.

Vi har ansvarsförsäkring vilket är speciellt viktigt vid en internationell flytt som innebär långa avstånd. Vid en skada eller olycka under flytten får du full ersättning via försäkringen.

Trafiktillståndet har vi via Transportstyrelsen vilket borgar för kunskap och seriositet.

Viktigt att komma ihåg är att Trafiktillståndet måste finnas om det händer en olycka och försäkringsbolaget kopplas in. Saknas tillståndet kan försäkringsbolaget neka ersättning.

För ytterligare trygghet, ta gärna del av våra fina omdömen från våra många kunder.

RUT-avdraget kan användas av privatpersoner som har en inkomst.

Kontrollera gärna med Skatteverket inför din flytt hur det ser ut i just ditt fall. Har du ytterligare avdrag att ta del av?

Oftast är det här inget problem då alla kan dra av upp till 75000 kr per år. Finns det två personer på samma adress gäller det dubbla eller 150000 kr.