Bohagsflytt

Vi hjälper dig med din bohagsflytt

Med oss blir din flytt effektiv och smidig när du anlitar oss. Full trygghet med försäkring, RUT och trafiktillstånd.

Om så önskas kan vi ta hand om hela bohagsflytten från början till slut, det vill säga från flyttpackning till det sista momentet som är rengöringen av den gamla bostaden. Vi är naturligtvis öppna för andra upplägg om det önskas som att vi exempelvis hjälper till med det som är tungt och krångligt att hantera.

Exempel på det vi kan hjälpa till med vid en stor bohagsflytt kan vara att vi i god tid kommer för att hjälpa till med flyttpackningen och demonteringen av bohaget. Vi kan då packa ner allt i flyttkartonger som kan packas där, vi kan montera ner lampor, tavlor och hyllor så att det blir lätt att hantera detta under själva bohagsflytten.

Vi bär in allt på vår flyttbil för att därefter transportera allt till nästa adress där vi kan hjälpa till att montera upp allt och ställa i ordning. Den gamla bostaden rengör vi så att den blir godkänd vid överlämnandet.

Flyttfirma

Vid bohagsflytt går det bra att använda sig av RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% vid flytten. Det är Skatteverket som handlägger avdraget i samarbete med oss som är utföraren av tjänsten.

Oftast är det inga problem att använda detta avdrag vid en bohagsflytt då max avdrag per år är så mycket som 75000 kr per person. Finns det då två personer i samma bostad betyder det en avdragsmöjlighet om 150000 kr per år. Viktigt är dock att hålla koll på tidigare avdrag under innevarande år. Men då det tillåts så pass mycket avdrag per år är detta sällan något problem.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag för er bohagsflytt. Vi återkoppla med ett bra pris, oftast samma dag.

Välkommen till oss på flytt & Städjouren Sverige AB
Vi hjälper till med bohagsflytten!