Flyttfirma Söderköping

Flyttfirman för en trygg och seriös flytthjälp i Söderköping

Låt oss på Flytt & Städjouren hjälpa till med den tunga flytten nu när du eller ni ska flytta. Som seriös flyttfirma i Söderköping har vi naturligtvis trafiktillstånd, försäkringar och alla andra tillstånd som krävs för en trygg flyttverksamhet samt naturligtvis en bred erfarenhet av olika typer av flyttuppdrag.

En flytt är som alla vet en mycket tung process och då kan det vara bekvämt med avlastning. Ofta är det en mängd andra saker som måste tas om hand i samband med flytten och ibland kanske energin inte räcker till allt som ska göras.

Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50% vilket betyder en kraftig prisreducering, speciellt vid en lokal flytt i Söderköping.

RUT-avdraget ger 50% på arbetskostnaden

Försäkringar och trygghet

Trafiktillstånd via Transportstyrelsen

Rimliga fasta priser

Många goda omdömen av kunder

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Söderköping

Vid en privat bohagsflytt i Söderköping kan vi hjälpa till på flera olika sätt. Det betyder att vår flyttfirma kan ta hand om hela flytten eller bara vissa delar av flytten som är besvärlig eller tung att hantera.

När vi tar hand om en hel flytt från början till slut betyder det att vi hjälper till med demontering av lampor, tavlor, hyllor samt allt annat förberedande arbete som ska göras i samband med flyttpackningen.

När vi packar ner allt i flyttkartonger ser vi till att de inte packas för tungt. Det betyder att vi packar ner tyngre saker men varvar med kuddar, filtar och annat för att flyttkartongerna ska bli lättare att hantera. Ömtåliga möbler och saker ser vi till att skydda extra noga med skyddsplaster med mera hjälpmedel.

På flyttbilen ser vi till att vi täcker in allt noggrant med filtar, täcken samtidigt som vi använder spännband så att allt står stadigt när vi kör. Naturligtvis kör vi vår flyttbil, trots alla försiktighetsåtgärder, mycket försiktigt för att ytterligare skydda det vi ansvarar för.

Vår flyttfirma erbjuder, förutom flytthjälp, även en hel del andra närliggande tjänster som bärhjälp, transporter, bortforsling av skräp eller möbler och så vidare. Slit inte med flytten själv, riskera inte skador på rygg, möbler och annat. Vi är vana vid att hantera både små och stora flyttningar i Söderköping med omnejd.

Ta gärna del av våra fasta priser nedan som håller en bra och rimlig nivå jämfört med andra seriösa flyttfirmor. RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50%.

Vi erbjuder en trygg och seriös flytt i Söderköping.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Söderköping

Självklart hjälper vi gärna företag och alla andra som har behov av flytthjälp, transporter, bärhjälp och andra tjänster.

Exempel på detta kan vara att vi hjälper till att bära in en leverans av dörrar åt ett byggföretag eller att vi transporterar gods åt ett annat företag. Ett annat exempel kan vara att vi hjälper till med en kontorsflytt eller någon annan typ av företagsflytt.

Som flyttfirma i Söderköping är vi alltid flexibla och vi kan ställa upp när det passar er allra bäst. Om det krävs kan vi hjälpa till kvällar och helger för att allt ska flyta på, på ett bra sätt.

Varmt välkommen att kontakta oss.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Söderköping

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt