Städfirma

Professionella Städtjänster

Som städfirma erbjuder vi professionella städtjänster till privatpersoner, företag, kommuner och alla övriga med ett städbehov.

Vi är noggranna och våra priser ligger på en normal nivå. Naturligtvis är vi försäkrade för alla inblandades trygghet.

Noggrann städpersonal

RUT-avdrag 50%

Ansvarsförsäkring och tryggt

Fina kundbetyg

Gratis prisförslag

flyttstädat boende

Smidig städfirma med ansvar

När du anlitar en städfirma är det viktigt att du känner att städfirman och dess städpersonal tar ansvar för uppdraget och är noggranna under själva städningen. När du anlitar vår städfirma kan du lita på att vår personal är kunnig, noggrann och samtidigt effektiv. Målet är alltid ett väl utfört arbete till ett mycket bra resultat.

Om du så önskar kan du anlita oss per timma, enligt ett schema och till ett fast pris, vilket som känns bäst. Oavsett upplägg så tar vi ansvar för städningen.

Naturligtvis har vi som alla andra seriösa städfirmor ansvarsförsäkring om något skulle inträffa vilket betyder full ersättning vid en skada som vi orsakar.

Något som vi är experter på är flyttstädning som verkligen kräver omsorg och noggrannhet om den ska bli godkänd. Vi vet vad som krävs då vi utfört väldigt många sådana städuppdrag. För ytterligare trygghet har vi städgaranti vilket betyder att vi åtgärdar om städningen mot förmodan inte skull bli godkänd.

Vid städning och en mängd andra hushållsnära tjänster går det bra att använda RUT-avdraget för att reducera arbetskostnaden. Avdraget innebär att det går att få ett avdrag om 50% av arbetskostnaden och då maximalt 75000 kr per år.

Kontakten med Skatteverket sköter vi om så det är inget du behöver tänka på. Det är dock viktigt att se till att avdraget verkligen kommer med i deklarationen.

Det förmånliga avdraget gör att fler har råd att anlita en städfirma för städning i hemmet vilket innebär en betydelsefull avlastning för många. Varmt välkommen att kontakta oss om det finns några funderingar på våra städtjänster.

Prisförslag

Professionella Städtjänster åt Företag

Naturligtvis är många av våra kunder olika företag, kommuner och övriga med ett städbehov.

Som noggrann städfirma vet vi vad en fin arbetsmiljö betyder för kunder och anställda. Exempel på städtjänster som vi utför kan vara kontorsstädning, flyttstädning, städning av olika former av lokaler, butiksstädning och så vidare.

Vår erfarna städpersonal kommer gärna för att utföra ett gott arbete hos er. De ser till att städningen blir så som ni förväntar er.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera ert städbehov.

Flytt & Städjouren Sverige AB

Kontakta oss

Kontor

Vi hjälper dig med städtjänster i följande orter med omnejd!