Flyttfirma Strängnäs

En trygg och prisvärd flyttfirma i Strängnäs

Vi hjälper dig med bohagsflytten, transporten eller företagsflytten i Strängnäs.

Som flyttfirma har vi en gedigen erfarenhet efter ett stort antal flyttningar genom åren. Vi har kapacitet att klara av både små och stora flyttar, även långflyttar. Kontakta oss gärna om du ska flytta eller om du har behov av andra närliggande tjänster. Tillsammans kan vi säkert komma fram till ett passande upplägg till ett bra pris.

Som seriös flyttfirma i Strängnäs har vi naturligtvis trafiktillstånd, F-skatt, försäkringar och andra dokument i perfekt ordning. Tänk på att alltid kontrollera om en flyttfirma har trafiktillstånd vilket går att göra på Transportstyrelsens hemsida. Det är faktiskt så att den som beställer en flytt har ett beställaransvar att kontrollera att flyttfirman verkligen har detta tillstånd, vilket går att läsa om på Transportstyrelsens hemsida. Om en olycka skulle inträffa, under exempelvis en flytt, kan det gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning om trafiktillståndet saknas.

Fråga oss gärna om ett pris för din flytt eller andra närliggande tjänster. Som alla vet är det mycket tungt att sköta om en flytt på egen hand eller med hjälp av ett fåtal personer. Titta gärna över våra priser lite längre ner på denna sida vilka gäller för Strängnäs.

RUT medger 50% på arbetskostnaden

Trafiktillstånd naturligtvis

Fullt försäkrade

Många fina recensioner

Rimliga flyttpriser

Hjärtligt välkommen till vår flyttfirma i Strängnäs!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Strängnäs

Vid en bohagsflytt i Strängnäs finns det flera olika varianter på upplägg, alltifrån en fullständig flytt där vi tar hand om allt till en mindre flytt där vi enbart tar hand om vissa moment. Vi anpassar oss naturligtvis till dina önskemål och budget.

Vid en mycket stor flytt där vi tar hand om allt börjar vi med att demontera lampor, gardiner, tavlor, hyllor och så vidare. Vissa otympliga möbler skruvas isär, om det går, för att underlätta hanteringen.

Vi är mycket noga med att skydda allt på ett bra sätt för att undvika skador. Därför använder vi skyddsplaster, bubbelplast, filtar, täcken, spännband och så vidare. Vi bär på ett försiktigt sätt för att därefter lasta in allt på vår flyttbil så att lasten ligger stabilt och stadigt under färden. Naturligtvis kör vi flyttbilen på ett försiktigt sätt för att ytterligare skydda det vi har ansvar för.

Väl framme på den nya adressen kan vi där hjälpa till med att ställa allt i ordning så att det bara är att flytta in i det nya boendet. Önskas rengöring av den gamla bostaden hjälper vi till även med det om det önskas.

Kolla gärna in våra priser lite längre ner här på sidan som gäller för Strängnäs och andra orter. RUT-avdraget betyder en reducering av arbetskostnaden med 50%.

Som flyttfirma i Strängnäs hjälper vi dig med din flytt eller andra närliggande tjänster.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Strängnäs

Som erfaren flyttfirma i Strängnäs med stor kapacitet hjälper vi till med allt som önskas av oss. Naturligtvis erbjuder vi samma tjänster till exempelvis företag och kommuner som vi erbjuder till privatpersoner.

Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara en butiksflytt, en kontorsflytt, en flytt av en industri och så vidare. Vi kan hjälpa till att leverera ut en leverans till någon av era kunder. Om det finns önskemål om att hämta ett paket för att ni inte ska tappa tid i er produktion så hjälper vi gärna till med det också. Vi kan även utföra olika typer av transporter i Strängnäs.

Om det krävs av oss kan vi hjälpa till även kvällstid, på helger och röda dagar om det underlättar för er – vi är flexibla.

Välkommen till en flexibel och ambitiös flyttfirma i Strängnäs!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Strängnäs

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttfirma Strängnäs efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt