Flyttfirma Norge

Flytthjälp Norge

Låt vår flyttfirma hjälpa dig med flytten till eller från Norge.

En trygg flytt med alla dokument i perfekt ordning. RUT-avdraget gäller vid din flytt.

50% RUT på arbetet

Ansvarsförsäkrad flytt

F-skatt för RUT

Trafiktillstånd och seriöst

Många fina omdömen

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt Norge

Vi är vana vid bohagsflytt mellan vårt land och Norge så kontakta oss gärna för ett prisförslag eller om du har någon fundering.

Med oss blir flytten en angenäm upplevelse då vi har lång erfarenhet av flyttbranschen. Vi kan hjälpa dig med alla de olika moment som ingår i en flytt. Om så önskas hjälper vi dig med demontering, montering, transport, flyttpackning, rengöring av den gamla bostaden och så vidare.

Vid denna typ av flytt kan du använda RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% vilket har en betydande inverkan på priset för din flytt.

Vi har även full koll på de dokument som krävs vid en flytt mellan våra grannländer, läs gärna mer om dessa längre ner på sidan.

Gratis offert

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt

Har du ett företag som du ska flytta till Norge eller hem så kan vi hjälpa till med det.

Kontakta oss gärna för en diskussion så kan vi säkerligen komma fram till ett bra upplägg.

Vi har koll på de dokument som krävs för en sådan flytt, men tyvärr gäller inte RUT-avdraget vilket enbart gäller privatpersoner.

Kontakta oss

flyttkartonger

Vi är noga med att ha alla de dokument i bra ordning som krävs för olika flyttuppdrag inom och utanför vårt land.

Via skatteverket har vi F-skatt vilket är en förutsättning för att kunna administrera RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50%.

Ansvarsförsäkring har vi vilket betyder full ersättning om det skulle inträffa tråkigheter i form av en olycka eller en skada.

Vi har trafiktillståndet via Transportstyrelsen vilket betyder att vi får köra yrkesmässig godstrafik ute på våra vägar.

Viktigt att veta är att trafiktillståndet måste finnas på plats om det skulle inträffa en olycka och försäkringsbolaget kopplas in. Saknas tillståndet kan det tyvärr medföra att ersättning uteblir om inte flyttfirman kan ersätta. Chansa inte med det här utan låt en seriös flyttfirma som vår ta hand om din flytt.

Kika gärna på våra viktigaste dokument vilka du finner under fliken kontakt här i menyn, på vår hemsida.

Norge är nordens fjärde största land sett till befolkningsmängden som år 2022 uppgick till ungefär 5 400 000 invånare.

Huvudstad är Oslo som är nordens fjärde största stad. Landet gränsar i väster till Atlanten och i öster till vårt land.

Norge blev ett rike under 1000-talet och upplevde en storhetstid under 1200-talet för att därefter falla tillbaka. Under många hundra år befann sig landet i skuggan av sina grannländer.

Norge blev självständigt år 1905 i samband med unionsupplösningen med sitt östra grannland.

Norge har i två folkomröstningar röstat nej till EU. Landets ekonomiska utveckling har under de senaste femtio åren varit betydande.

Några kända personer från Norge är kompositören Edvard Grieg, Jens Stoltenberg som nu år 2024 är Natos generalsekreterare samt Thor Heyerdahl som är en känd upptäcktsresande.

Ändra kända namn är konstnären Edvard Munch och dramatikern Henrik Ibsen.