Byggstädning

Professionell Byggstädning

Om hjälp önskas med städningen under byggtiden hjälper vi gärna till.

Vi kan hjälpa till med städning av bodar, grovstädning och slutstädning innan inflyttning.

Flytt & Städjouren Sverige AB erbjuder professionell byggstädning för byggsektorn.

Ansvarsförsäkring

Erfaren personal

Fina kundbetyg

Rimliga priser

Gratis prisförslag

flyttstädat boende

En tillförlitlig partner inom byggstädning

Flytt & Städjouren är gärna er partner inom byggstädning.

Under byggtidens gång behövs det städning för att arbetsmiljön ska vara på topp samtidigt som vissa moment kräver städning. Exempel på moment som kräver byggstädning kan vara innan mattläggaren lägger in mattor eller golvläggaren lägger in exempelvis ett laminatgolv.

Grovstädning under byggtidens gång kan ske enligt ett schema, där vi i så fall kommer med jämna mellanrum eller vid enstaka tillfället efter behov. Arbetsmiljön är viktig så att byggarbetarna slipper onödigt damm eller att de snubblar på bråte som ligger i vägen. Ett välstädat bygge ökar säkerligen trivseln och även produktiviteten.

Vi kan även städa era byggbodar en eller ett par gånger per vecka eller som ni önskar. Vi kan vara behjälpliga oavsett om det gäller ett storbygge med många byggbodar eller om det gäller ett mindre bygge.

I slutet av byggtiden kan vi hjälpa till med slutstädningen innan inflyttning. En slutstädning betyder en grundlig genomgång av bygget så att hyresgäster eller ägare kan flytta in i en välstädad bostad eller lokal.

Våra priser för byggstädning ligger bra till i jämförelse med andra aktörer och vi räknar gärna på olika städuppdrag för att lämna ett fast pris. Önskas hjälp på löpande timpris kan vi istället bestämma det.

Vi har en noggrann och effektiv städpersonal vilket borgar för ett bra resultat. Välkommen att kontakta oss på Flytt & Städjouren Sverige AB, säkerligen kan vi diskutera oss fram till en passande lösning.

Kontakta oss

Några exempel på orter där vi kan vara behjälpliga med byggstädning är Norrköping, Linköping, Söderköping, Finspång, Valdemarsvik, Oxelösund, Åtvidaberg, Mjölby, Västervik och Nyköping.

Kontor