Flyttfirma Örebro

En seriös flyttfirma i Örebro

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren!

Som flyttfirma i Örebro hjälper vi både privatpersoner och företag med allt inom flytt. Flytthjälp, packhjälp, bärhjälp, bortforsling, dödsbon, magasinering, rengöring och närliggande tjänster.

Vi tar varsamt hand om ert bohag – vi vet att era ägodelar är viktiga för er, vilket sällan går att sätta ett pris på!

RUT 50%

Ditt bohag är försäkrat med oss

Trafiktillstånd

Bra prisbild med tillhörande rabatter

Nöjda & återkommande kunder

Begär en kostnadsfri offert redan nu för din flytt i Örebro!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Privatflytt i Örebro

Grattis till ditt nya hem 🙂 Nu är det förhoppningsvis bara några få moment kvar innan ni kan slappna av i det nya boendet, varav flytten är en del av dessa moment.

Låt en professionell och prisvärd flyttfirma i Örebro hjälpa er med denna börda, med trygghet hela vägen från ert gamla boende till det nya. Vi är försäkrade vilket medför att hela ert bohag blir försäkrat med oss.

Kostnaden för att inte tala om den tid och kraft du får lägga ner om du anordnar med bohagsflytten själv är troligtvis inte befogad med dagens mycket förmånliga RUT-avdrag vilket medför en reducering på 50% av arbetskostnaden. Detta är bara pricken över I:et, med oss får du nämligen erfarna flyttgubbar som tar hand om allt det tunga samt att ert möblemang även blir 100% försäkrat.

Trygghet hela vägen!

Hör av dig till oss på det sätt som passar just dig. Kika gärna in våra flyttpriser, vilka vi redovisar lite längre ner på den här sidan.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Flyttjänster åt företag i Örebro

Ska du byta kontor här i Örebro och behöver muskler och manskap för att flytta era kontorsmöbler med tillbehör från det gamla kontoret till det nya? Då har du landat på rätt ställe! Vi anpassar oss efter just dina unika behov och förhållanden för att underlätta kontorsflytten och minimera nedtiden för dina eventuella medarbetare.

Utöver vanlig företagsflytt hjälper vi er även med övriga närliggande flyttjänster om behov skulle uppstå. Det kan handla om bärhjälp, flytt av tunga föremål eller något annat som behöver göras åt företaget.

Hör av dig till oss och berätta om just dina behov så ska vi se till att hjälpa dig på absolut bästa sätt. Vi står för flyttservice i världsklass!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Din professionella flyttfirma i Örebro

Kontakta oss

Kontor

RUT-avdraget som vi administrerar tillsammans med Skatteverket har nu funnits ett antal år och det är ett betydelsefullt avdrag för privatpersoner vid exempelvis en flytt i Örebro eller vid andra hushållsnära tjänster. Avdraget medför att arbetskostnaden reduceras med 50%.

Naturligtvis påverkar det även flyttbranschen positivt då fler personer nu har möjlighet att anlita en flyttfirma för en flytt istället för att slita själv med flytten och i värsta fall kanske skada sig på kuppen. Att hantera en flytt i exempelvis Örebro kräver, som alla vet, energi, tålamod och styrka!

Alla som har en inkomst av tjänst har möjlighet att nyttja RUT-avdraget. Maximalt avdrag per år är 75000 kr per person eller 150000 kr om det finns två personer på samma folkbokföringsadress.

Undersök med skatteverket vad som gäller i just ditt fall. Skatteverket vet hur mycket du kan nyttja.

Oftast är detta dock inget problem om du har en normal inkomst samtidigt som du kanske inte nyttjat avdraget tidigare under innevarande år.

Om det finns frågor på RUT-avdraget i samband med en flytt i Örebro eller på annan aktuell ort är det bara att kontakta oss så hjälper vi till.

Innan du anlitar en flyttfirma, för exempelvis en flytt i Örebro, bör du undersöka om den har trafiktillstånd, goda kundrecensioner samt försäkringar.

Trafiktillstånd har vi och alla andra seriösa flyttfirmor i Örebro via Transportstyrelsen. Om en flyttfirma verkligen har trafiktillstånd går att undersöka på Transportstyrelsens hemsida.

Det finns även något som heter beställaransvar vilket betyder att den som anlitar en flyttfirma har ett ansvar att undersöka om flyttfirman faktiskt har trafiktillstånd. Om det skulle hända en olycka vid en flytt och det visar sig att flyttfirman saknar detta tillstånd kan det gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning vid en eventuell skada vid flytten.

Det är också viktigt att undersöka kundrecensioner där ett medelbetyg över 4,0 baserat på ett stort antal recensioner får anses vara bra.

Tyvärr finns det konkurrenter även i Örebro som skriver låga fejk-recensioner åt andra flyttfirmor vilket naturligtvis är tråkigt. Syftet är då att svärta ner och på så sätt misskreditera en konkurrerande flyttfirma.

Priset är naturligtvis viktigt men det finns alltså andra faktorer som bör undersökas noga innan bokning av en flytt.

Vi hjälper dig med din flytt i Örebro eller på annan aktuellt ort.

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt