Flyttfirma Motala

En effektiv, prisvärd och trygg flyttfirma i Motala

En flytt kan vara ett tungt kapitel i livet vilket de flesta känner till som någon gång har flyttat, så låt oss på Flytt & Städjouren hjälpa er med hela flytten eller de delar som önskas hjälp med. Vid en flytt, i exempelvis Motala, finns det en hel del att ta tag i så hjälp från en flyttfirma brukar alltid vara uppskattat. Mycket ska ordnas innan det går att flytta in i den nya bostaden eller lokalen.

Vid en bohagsflytt blir det idag en bra prisreducering med RUT-avdraget – 50% av arbetskostnaden – som vi administrerar tillsammans med Skatteverket. Det här är inget som våra kunder behöver tänka på mer än att uppge personnumret i samband med flyttuppdraget.

Som flyttfirma i Motala erbjuder vi en mängd olika tjänster inom flytthjälp som exempelvis att vi hjälper till att sortera och packa, transportera och så vidare. Ni kan lita på att ni får den bästa flyttservice oavsett om flytten sker inom Motala eller längre bort inom landet.

50% kostnadsreducering via RUT

Bra priser

Tryggt med försäkringar

Trafiktillstånd

Fina kundomdömen

Välkommen att kontakta oss på Flytt & Städjouren Sverige AB!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt eller privatflytt i Motala

Vid en bohagsflytt i Motala kan vi hjälpa till med de delar av flytten som ni önskar hjälp med och som är tungt och otympligt. I de flesta fall brukar vi dock ta hand om hela flytten vilket alltså är det vanligaste. Vissa kunder överlåter även packningen till oss, demonteringen och monteringen på den nya adressen. Vi är flexibla så en liten flytt eller en stor flytt går lika bra.

Att anlita en flyttfirma i Motala för flytten har många fördelar då vi är vana vid att hantera privatpersoners bohag på ett säkert och tryggt sätt så att inte skador uppstår. Vi bär och packar in allt på flyttbilen på bästa sätt och täcker in på ett sätt som är brukligt så att inte skador uppstår. Men trots vår försiktighet kan ju ändå ett missöde inträffa, även om det är sällsynt, men då träder vår försäkring naturligtvis in. En annan fördel med att anlita en flyttfirma är att det är tungt och risken att skada exempelvis rygg finns om man inte bär på rätt sätt.

På denna sida, lite längre ner, går det att ta del av våra priser som baseras på kvadratmeter (m2) boyta och vi vågar lova att priserna håller sig väl i jämförelse med andra flyttfirmor i Motala. Önskas timpris går det att välja istället för ett fast pris. RUT-avdraget betyder 50% reducering av arbetskostnaden.

Varmt välkommen till en seriös och trygg flyttfirma i Motala, vi har lång erfarenhet av olika flyttar och kommer att erbjuda en mycket bra service vid er flytt.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Tjänster för företag i Motala

Vår flyttfirma hjälper regelbundet även företag i Motala med olika tjänster inom flytt och transport.

Exempel på det kan vara flytthjälp, transporter, bortforsling av skräp med mera tjänster. Vi är flexibla och ställer upp så att störningar i er verksamhet undviks i största möjliga mån. Det betyder att vi kan hjälpa till även utanför ordinarie arbetstid om det skulle krävas.

Exempel på olika flyttuppdrag kan vara att vi i Motala hjälper till med en kontorsflytt eller en butiksflytt. Vi kan även hjälpa till med att regelbundet köra varor till era kunder. Alla uppdrag är av intresse.

Kontakta oss gärna så diskuterar vi oss fram till en bra lösning.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Motala

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttfirma Motala efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt