Flyttfirma Arboga

Behöver du hjälp med flytten i Arboga så hjälper vi gärna till

Vi erbjuder en trygg flytt med försäkringar och trafiktillstånd.

Som seriös flyttfirma i Arboga eller på annan aktuell ort kan du vara trygg med att du anlitar en professionell flyttfirma när du anlitar oss på Flytt & Städjouren Sverige AB. Vi har kapacitet och kunskap att erbjuda alla olika typer av tjänster inom flytt och transport. Om närliggande tjänster önskas löser vi det också. Kontakta oss gärna så kan vi säkerligen komma fram till ett bra upplägg som passar både kassa och önskemål.

Något som de flesta inte tänker på vid bokning av en flytt är att kolla upp flyttfirman så att den har tillstånd och försäkringar. Trafiktillståndet är ett mycket viktigt tillstånd som alla seriösa flyttfirmor har. Den som beställer en flytt har faktiskt ett beställaransvar att undersöka om flyttfirman har detta tillstånd vid en flytt. Skulle det hända en olycka kan försäkringsbolaget neka ersättning om tillståndet saknas vilket skulle kunna ställa till det ordentligt. Trafiktillståndet går att kontrollera på Transportstyrelsens hemsida och där går det även att läsa om beställaransvaret.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett prisförslag för din flytt i exempelvis Arboga. Det går dock redan nu att ta del av våra priser längre ner på denna sida. Priserna som visas är efter godkänt RUT-avdrag via Skatteverket.

Trafiktillstånd och tryggt

RUT – 50% på arbetskostnaden

Försäkrat och seriöst

Fina kundbetyg

Flytthjälp till bra priser

Varmt välkommen till oss med din förfrågan!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Arboga

Grattis till ditt nya boende, vår flyttfirma i Arboga hjälper dig gärna med flytten. Vi erbjuder bra service och en trygg flytt. Ibland kanske det endast behövs någon transport, i så fall ordnar vi det också.

Kontakta oss gärna så kan vi säkert komma fram till ett bra upplägg som passar både önskemål och budget. Vi kan ta hand om hela flytten, vissa delar eller kanske enbart det som är besvärligt och tungt – vi är flexibla.

Till att börja med kan det vara klokt att först bena ut om allt bohag ska med till den nya adressen. Om flytten går till en betydligt mindre bostad kanske det kan vara svårt att få plats med allt. Vi kan vara behjälpliga även i detta skede av flytten om det behövs någon transport.

Om vi anlitas för flyttpackningen ser vi till att allt som kan packas ner i flyttlådor packas ner där. Viktigt är det att inte packa dessa för tungt då de ska vara lätta att bära. Vi demonterar allt övrigt bohag som hyllor, stora möbler om det går, plockar ner tavlor och lampor och så vidare.

När vi bär ser vi till att vi gör det försiktigt för att inte skada något. Vi täcker in med skyddsplast, filtar, täcken och på bilen använder vi även spännband så att allt står stadigt på flyttbilen. Naturligtvis kör vi därefter flyttbilen på ett försiktigt och tryggt sätt så att vi ytterligare motverkar att något skadas. Väl framme vid den nya bostaden kan vi där hjälpa till att ställa allt i ordning om det skulle vara aktuellt. Den gamla bostaden kan vi rengöra om det önskas.

Längre ner på denna sida går det att ta del av våra priser som är efter godkänt RUT-avdrag som reducerar kostnaden för arbetet med 50%.

Hjärtligt välkommen till vår flyttfirma i Arboga, för en trygg flytt eller andra tjänster.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt i och runt Arboga

Som flyttfirma i Arboga hjälper vi alla som önskar hjälp med en flytt, en transport eller någon annan närliggande tjänst. Det kan då betyda uppdrag åt exempelvis företag, föreningar, kommuner och organisationer.

Det finns en mängd olika uppdrag där vi kan vara behjälpliga. Vi kan flytta en skola åt kommunen, vi kan flytta en butik, vi kan ombesörja en kontorsflytt eller någon annan typ av företagsflytt och så vidare. Vår kapacitet är god samtidigt som vi har lång erfarenhet av flytt och transport.

Som flyttfirma i Arboga är vi intresserade av olika typer av upplägg och samarbeten. Det kan då röra sig om längre samarbeten eller enstaka insatser någon gång vid behov, allt enligt önskemål. Då vi är flexibla försöker vi alltid att ställa upp även om det skulle betyda utanför ordinarie arbetstider, om det krävs för uppdragets genomförande.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB, en flyttfirma i Arboga med bra service, försäkringar och trafiktillstånd.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Arboga

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt