Flyttstädning Söderköping

Flyttstädning med kvalitetsgaranti

Flyttstädning med kvalitetsgaranti i Söderköping.

Vi är specialister inom flyttstädning och vi utför arbetet till en rimlig kostnad med garanterad kvalitet. Det innebär att vi städar tills flyttstädningen är godkänd, och allt detta till ett fast pris.

Du kan ta del av våra fasta priser för flyttstädning Söderköping längre ned på denna sida.

Erfaren städpersonal

Möjlighet till RUT-avdrag 50%

Positiva kundrecensioner

Försäkrade tjänster

Flytt & Städjouren Sverige AB i Söderköping – för ett gnistrande resultat!

flyttstädat boende

Flyttstädning – en räddning mitt i kaoset

Att genomföra en flyttstädning i Söderköping är långt ifrån en promenad i parken. Det är ett rejält jobb som kräver tid och ansträngning, särskilt när flyttkaoset härjar som värst. Köket och badrummet är de största utmaningarna och tar utan tvekan längst tid att få i toppskick. Skåp och hyllor måste rengöras noggrant, diskmaskinen behöver både invändig och utvändig kärlek, spisfläkten och dess filter kräver ordentlig putsning och sist men inte minst ska spisen och ugnen lysa av renhet.

Men ta det lugnt, vi finns här för att lätta på bördan. Vi tar hand om alla städutmaningar och gör flyttstädningen i Söderköping till en smidig och bekymmersfri upplevelse för dig. Så luta dig tillbaka och fokusera på att organisera och inreda ditt nya boende.

Förresten, har du hört talas om det fantastiska RUT-avdraget? Genom att anlita oss i Söderköping kan du spara hela 50% av arbetskostnaden. Det innebär att det inte bara blir enkelt och smidigt, utan även vänligt för plånboken! Så släpp alla bekymmer och överlåt flyttstädningen till oss städproffs – vi tar hand om allt med precision och noggrannhet!

Överlåt flyttstädningen i Söderköping till riktiga proffs. Vi är experter som ägnar oss åt det här dagligen och har en genuin passion för att städa och hålla det skinande rent.

För att vi ska kunna göra vårt jobb på bästa möjliga sätt är det viktigt att bostaden är helt tömd och att frysen är avfrostad när vi anländer. Det hjälper oss att effektivt utföra vårt arbete och lämna efter oss en bostad som är fläckfri och skinande ren.

Tveka inte längre, boka din flyttstädning i Söderköping hos oss redan idag. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Du kan ringa, skicka ett mejl eller fylla i formuläret här på vår hemsida.

Varmt välkommen till Flytt & Städjouren Sverige AB – vi brinner för att erbjuda enastående service och göra din flyttstädning i Söderköping till en smidig och positiv upplevelse som du kommer att minnas med ett leende.

Boka flyttstäd

Professionell flyttstädning för företag i Söderköping

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av professionella tjänster för företag i Söderköping där flyttstädning är en av dessa tjänster, vi är här för att leverera pålitliga och högkvalitativa resultat.

Vi förstår att som företagare har ni en uppsjö av ansvarsområden att hantera. Därför strävar vi efter att vara er pålitliga samarbetspartner och avlasta er genom att skräddarsy våra tjänster efter era specifika behov. Ni kan känna er trygga med att vi tar hand om exempelvis flyttstädningen om ni ska flytta till en ny lokal i Söderköping, så kan ni istället fokusera på er kärnverksamhet och det som är viktigast för er.

Vårt dedikerade team av erfarna städexperter är välutbildade och utrustade med moderna verktyg och professionella rengöringsprodukter. Vi arbetar noggrant och effektivt för att uppnå ett rent och fräscht resultat åt ert företag.

Tveka inte att kontakta oss för en diskussion och kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd lösning som passar just era behov och önskemål.

Välj Flytt & Städjouren Sverige AB i Söderköping som er pålitliga partner.

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flyttstädning Söderköping efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1895 kr
I anslutning till månadsskifte: 1995 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1895 kr
I anslutning till månadsskifte: 1995 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 1995 kr
I anslutning till månadsskifte: 2095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2095 kr
I anslutning till månadsskifte: 2295 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2395 kr
I anslutning till månadsskifte: 2595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 2795 kr
I anslutning till månadsskifte: 2995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3195 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4295 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4295 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4595 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Inglasad balkong

495 kr

Boka flyttstäd
Checklista flyttstäd