Flyttfirma Enköping

Vi hjälper till med flytten i Enköping

Som erfaren flyttfirma i Enköping hjälper vi till med flytt och transporter samt närliggande tjänster. Vi har lång erfarenhet av flyttbranschen samtidigt som vi har en god kapacitet för att klara av alla olika typer av flyttuppdrag. Tillsammans kan vi diskutera ert uppdrag så att vi kommer fram till en optimal lösning.

Naturligtvis har vi som alla andra seriösa flyttfirmor i Enköping trafiktillstånd och försäkringar för en trygg flyttverksamhet. Tänk på att aldrig anlita en flyttfirma som saknar detta. Trafiktillståndet går att kontrollera på Transportstyrelsens hemsida och den som anlitar en flyttfirma har ett beställaransvar att undersöka om flyttfirman har detta tillstånd. Skulle det hända en olycka kan försäkringsbolaget neka ersättning vid en skada om tillståndet saknas.

Fråga oss gärna om ett prisförslag/offert så återkopplar vi med ett förmånligt erbjudande. Viktigt att veta är att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50% vid exempelvis en flytt. Ta gärna del av våra fina priser lite längre ner på denna sida. Vid bokning direkt på hemsidan erbjuder vi 10% rabatt.

RUT ger 50% på arbetet

Trafiktillstånd och trygghet

Försäkring som täcker

Bra kundrecensioner

Fina priser på flytthjälp

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren i Enköping!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Enköping

Vår flyttfirma i Enköping hjälper dig gärna om du ska flytta eller om du behöver hjälp med någon transport eller annan närliggande tjänst. Naturligtvis anpassar vi oss efter din budget och dina önskemål och tillsammans kan vi säkerligen diskutera oss fram till en passande lösning. Vi kan ta hand om hela flytten eller enbart vissa delar beroende på budget och önskemål.

Innan själva flytten drar igång kan det vara klokt att först reda ut vad som ska med till den nya adressen och vad som inte ska med. Om det är en del som ska transporteras bort till exempelvis second hand, kommunens återvinning eller till auktionskammare kan vi hjälpa till med det.

Vid flyttpackningen kan vi, om så önskas, hjälpa till. Vi plockar då ner lampor, tavlor, hyllor och annat. Allt som vi kan packa i flyttkartonger packar vi ner där. Viktigt är att dessa inte packas för tungt då flyttlådorna ska vara lätta att hantera och bära. Naturligtvis skyddar vi allt på bästa sätt med filtar, täcken, skyddsplast, bubbelplast, spännband med mera hjälpmedel.

När det är dags att bära in allt på flyttbilen bär vi naturligtvis försiktigt. Vissa möbler eller saker täcks in redan inne i bostaden för att ytterligare skydda dessa. På bilen lastar vi in allt och täcker in bohaget så att allt ligger fint och stadigt på vår flyttbil. Därefter kör vi flyttbilen på ett fint och säkert sätt för att ytterligare skydda det vi hanterar.

När vi är framme vid den nya bostaden kan vi där hjälpa till, efter det att vi burit in allt, att packa upp allt och även ställa allt i ordning om det önskas av oss. Den gamla bostaden ska ju rengöras så det kan vi också åta oss om det skulle vara aktuellt.

Längre ner på denna sida finns våra priser och om bokning görs här via hemsidan erbjuder vi 10% rabatt. Bra att veta är att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50% via Skatteverket.

Hjärtligt välkommen till en effektiv och trygg flyttfirma i Enköping, för flytthjälp och närliggande tjänster.

Boka flytt 10% rabatt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt i och runt Enköping

Som flyttfirma i Enköping hjälper vi naturligtvis alla som behöver hjälp med flytt eller transporter så som företag, kommuner, organisationer, föreningar och så vidare. Vår kapacitet är god och vi klarar av alla olika typer av flyttar eller transporter.

Vi kan hjälpa till med en företagsflytt i form av en kontorsflytt, en butiksflytt, en flytt av en industri och så vidare. Vi kan även transportera ett paket mellan A och B.

Som flyttfirma är vi öppna för alla typer av samarbeten och vi kan ställa upp när det passar er bäst vilket betyder att vi kan vara behjälpliga även utanför ordinarie arbetstider om det skulle vara aktuellt.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB, en effektiv och trygg flyttfirma i Enköping!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Enköping

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3195 kr
I anslutning till månadsskifte: 3395 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3395 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4095 kr
I anslutning till månadsskifte: 4295 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4795 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5595 kr
I anslutning till månadsskifte: 5795 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6495 kr

Boka flyttDu får 10% rabatt
Checklista flytt