Kontorsflytt

Låt oss hjälpa er med kontorsflytten

Vår flyttfirma Flytt & Städjouren Sverige AB hjälper er gärna med er kontorsflytt på ett effektivt, smidigt och prisvärt sätt.

Om så önskas kan vi ta hand om hela kontorsflytten eller om ni endast behöver hjälp med vissa delar, vi är flexibla. När vi tar hand om en hel kontorsflytt kan vi i god tid innan själva flytten hjälpa till att packa det som kanske inte används dagligen. Vi kan även hjälpa till att transportera vissa delar som kanske inte ska med till den nya adressen.

Under själva flytten bär vi och packar in allt på vår flyttbil på ett säkert och försiktigt sätt så att vi undviker skador på inventarier som skrivbord, hurtsar, hyllor och så vidare. Likaså är vi försiktiga när vi transporterar allt till den nya adressen. Till vår hjälp har vi olika hjälpmedel som filtar och täcken och så vidare. Naturligtvis har vi försäkringar och yrkestrafiktillstånd som alla andra seriösa firmor som erbjuder hjälp med kontorsflyttningar. Om hjälp med rengöringen behövs så hjälper vi till med det också.

Välkommen till oss på flytt & Städjouren Sverige AB
Låt oss hjälpa er med er kontorsflytt

Exempel på orter där vi hjälper till med kontorsflytt är Norrköping och Linköping.

Kontor