Användarvillkor

Villkor och Bestämmelser

Dessa villkor och bestämmelser (”Villkoren”) utgör ett juridiskt bindande avtal mellan Flytt & Städjouren AB, nedan kallat ”Företaget” eller ”vi,” och kunden, nedan kallad ”Kunden” eller ”du,” för tillhandahållande av tjänster av företaget. Genom att ta del av våra tjänster samtycker Kunden till att vara bunden av dessa Villkor.

Betalning

• Betalning inom 10 dagar: Fakturan kommer att skickas via e-post till Kunden i samband med att vi påbörjar tjänsten. Vi erbjuder en betalningsfrist på 10 dagar. Om du inte hittar fakturan i din inkorg, vänligen kontrollera din skräppost. Om du inte erhåller någon faktura, vänligen kontakta oss.
• Skulder eller Obetalda Belopp: Vid skulder eller obetalda måste kunden göra betalning i förskott innan tjänsten tillhandahålls. Detta innebär att betalningen måste tas emot och verifieras innan tjänsten kan påbörjas eller fortsätta.

Kontakt/ Beställning

• All kommunikation med Företaget måste ske via kontoret via e-post eller telefon.
• Om du lägger en beställning åt en annan person blir du, som den som lägger beställningen, ekonomiskt ansvarig om Kunden inte betalar sin faktura.

Städning

• Besiktning och Godkännande: Endast en person, vare sig det är en utflyttande hyresgäst, inflyttande hyresgäst eller hyresvärd, är auktoriserad att besiktiga och godkänna städningen.
• 10-Dagars Städgaranti: Efter att du har skickat din åtgärdslista till oss har vi tre arbetsdagar på oss att åtgärda eventuella problem. Om du själv åtgärdar några problem kan vi inte erbjuda ytterligare hjälp.
• Städning av Väggar och Tak: Vi skurar inte väggar eller tak; vi dammtorkar endast vid behov för att undvika skador.

Flytt

• Tillägg: Om du har ett förråd eller tunga föremål som apparater, piano, kassaskåp, vapenskåp eller andra tunga föremål, vänligen meddela oss eftersom det kan tillkomma extra kostnader. Garderoben måste monteras ned av Kunden.
• Rapportering av Skador: Vid skador på möbler eller bostaden efter flytten måste du notera detta på Uppdragsrapporten som vi begär att du ska signera efter avslutad flytt. Om du inte erhåller Uppdragsrapporten, vänligen informera personalen på plats om eventuella skador. Vi kan inte hållas ansvariga för händelser som inträffar efter att vår personal har lämnat bostaden.

Dessa Villkor och Bestämmelser utgör det fullständiga avtalet mellan Kunden och Företaget och ersätter alla tidigare avtal, oavsett om de är skriftliga eller muntliga. Kunden bekräftar att de har läst och förstått dessa Villkor och samtycker till att vara bunden av dem. Företaget förbehåller sig rätten att ändra eller modifiera dessa Villkor när som helst, och de ändrade villkoren träder i kraft när de publiceras på vår webbplats eller kommuniceras till Kunden. Det är Kundens ansvar att regelbundet granska dessa Villkor för eventuella ändringar.