Flyttfirma Mjölby

Trygg & seriös flyttfirma i Mjölby

Letar du efter en pålitlig flyttfirma i Mjölby som kan hjälpa dig med en smidig och stressfri flytt? Då har du kommit till rätt ställe! Flytt & Städjouren är en professionell flyttfirma som har hjälpt kunder i Mjölby med flyttjänster i över ett decennium.

50% RUT

Försäkrade

Trafiktillstånd

Fasta priser

Fina kundrecensioner

Som en ansvarsfull flyttfirma i Mjölby är vi fullt försäkrade för att säkerställa våra kunders trygghet och lugn under hela flyttprocessen. Vi har ett team av erfarna och välutbildade flyttarbetare som är redo att ta hand om allt från små lägenheter till stora hus och kontorsflyttningar.

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Flytt & Städjouren AB – Din pålitliga flyttfirma i Mjölby

När det kommer till att flytta är det en hel del som ska ordnas och fixas med innan ni kan slå er till ro i er nya bostad. Med oss kan ni känna er trygga med att allt kommer att gå smidigt och att era möbler och övriga ägodelar kommer fram oskadda.

Med Flytt & Städjouren AB som din flyttfirma i Mjölby kan du vara säker på att du får hjälp med allt från packning och uppackning till flyttstädning och pianoflytt. Vi har lång erfarenhet av att hantera olika sorters flyttar och vet hur vi ska göra för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Anlita en proffsig flyttfirma när det är dags att flytta till eller från Mjölby.

Boka flytt 10% rabatt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Vad ingår vid flytthjälpen

När du begär offert så kommer vi inom kort återkomma med en offert där det tydligt framgår vad som ingår till ett fast pris.

Det som normalt ingår vid en flytt är att vi bär ut alla dina flyttkartonger samt möbler till vår flyttlastbil där vi även packar på ett sätt som minimerar risken för skador. Bohag skyddas även med filtar och överdrag.

Vi transporterar sedan ditt bohag till den nya adressen där vi bär in samtliga möbler och flyttkartonger och placerar dessa där du önskar.

Lättare nedmonteringar kan ingå vid flytten såsom exempelvis hyllor, lampor och liknande.

Om du bokar din flytt utan packhjälp så behöver dock samtliga föremål som får plats i flyttkartonger vara packat och klart när vi anländer på flyttdagen.

Oftast är det svårt att beräkna hur många flyttlådor som krävs, kontakta gärna oss så kan vi ge dig råd och du kan även låna flyttkartonger av oss.

Lite längre ner på den gär sidan kan du ta del av våra fasta priser som baseras på olika boytor.

Vi ser fram emot din kontakt!

Flytt & Städjouren Sverige AB
En trygg flyttfirma som hjälper dig med flytten i Mjölby

Kontakta oss

flyttkartonger

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3195 kr
I anslutning till månadsskifte: 3395 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3395 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4095 kr
I anslutning till månadsskifte: 4295 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4795 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5595 kr
I anslutning till månadsskifte: 5795 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6495 kr

Boka flyttDu får 10% rabatt
Checklista flytt

Att flytta från ett hem till ett annat kan vara stressigt och tidskrävande. Med Flytt & Städjouren AB kan du vara säker på att allt kommer att ske på ett effektivt sätt. Vi hjälper dig med packning och uppackning av dina saker så att du kan fokusera på annat under flytten. Vi har även rätt utrustning för att hantera tunga möbler och ömtåliga föremål.

Flytt av tunga och ömtåliga föremål som pianon kräver särskild kunskap och utrustning. Med Flytt & Städjouren AB som din flyttfirma i Mjölby kan du vara säker på att vi hanterar din pianoflytt på ett säkert och tryggt sätt. Vi har rätt utrustning och erfarenhet för att säkerställa att ditt piano transporteras säkert och utan skador.

Att hantera dödsbo kan vara en svår och känslosam uppgift. Med Flytt & Städjouren AB som din flyttfirma i Mjölby kan du lita på att jobbet blir utfört på ett optimalt vis.

Fokusera på dina nära och kära och låt oss ta hand om tömning och städning av boendet.

När du har flyttat ut från ditt gamla hem kräver det vanligtvis en grundlig städning. Med Flytt & Städjouren AB som din flyttfirma i Mjölby kan du vara säker på att vi hanterar allt när det gäller flyttstädning. Vi städar ditt hem från topp till botten och ser till att det är rent och snyggt för de nya ägarna eller hyresgästerna.