Flyttfirma Vadstena

Flyttfirma i Vadstena med mycket bra service inom flytt

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB om du behöver hjälp med flytten, transporten eller någon annan närliggande tjänst. Som flyttfirma i Vadstena kan vi hjälpa till med alla förekommande tjänster inom flytt och transport. Kontakta oss gärna så kan vi säkerligen komma fram till ett riktigt bra upplägg som hjälper dig på bästa sätt. Önskas hjälp längre bort än Vadstena så hjälper vi till även där.

Naturligtvis har vi som alla andra seriösa flyttfirmor stenkoll på alla de dokument som krävs för att bedriva en flyttverksamhet. Exempel på det är försäkringar som täcker om det händer en skada. Trafiktillstånd är en annan mycket viktig sak som dock inte alla flyttfirmor har. Viktigt att veta är att den som beställer flytthjälp faktiskt har ett beställaransvar att kontrollera att flyttfirman verkligen har detta tillstånd vilket går att läsa om på Transportstyrelsens hemsida. Om trafiktillstånd skulle saknas kan det gå så illa att försäkringen inte täcker en eventuell skada.

En flytt innebär många olika delmoment och är oftast mycket energikrävande så fråga oss gärna om ett pris för flytten. Längre ner här på sidan går det att ta del av våra priser.

RUT reducerar arbetskostnaden med 50%

Naturligtvis har vi trafiktillstånd

Erforderliga försäkringar finns

Fina kundbetyg via Reco.se

Bra priser på våra flyttjänster

Varmt välkommen till en trygg flyttfirma i Vadstena som sparar din rygg och din energi!

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt och privatflytt i Vadstena

En bohagsflytt kan betyda lite olika former av upplägg beroende på budget och önskemål. Om så önskas kan vi ta hand om hela flytten från början till slut eller enbart vissa moment som kanske är tunga och ansträngande.

När vi tar hand om en stor helflytt från början till slut hjälper vi till att demontera ner allt som ska packas. Vi skruvar ner vissa stora möbler som går att plocka isär, vi tar ner gardiner, tavlor, hyllor och så vidare. Vi packar ner allt husgeråd i flyttkartonger. Allt som kan packas i en flyttlåda ska packas där då allt blir betydligt lättare att hantera då.

Vi använder oss av skyddsplaster, täcken, filtar och spännband för att skydda bohaget på ett bra sätt. På flyttbilen lastar vi in allt efter konstens alla regler så att bohaget ligger stadigt och stabilt. Flyttbilen kör vi därefter på ett försiktigt sätt så att lasten ligger still på flyttbilen. Väl framme vid den nya bostaden kan vi hjälpa till att packa upp och ställa allt i ordning och den gamla bostaden kan vi rengöra om det önskas av oss.

Några andra exempel på tjänster kan vara att vi hjälper till med bortforsling av vissa saker till vänner, släktingar eller kanske till kommunens återvinning om något ska kasseras.

Ta gärna del av våra fina priser lite längre ner på denna sida. RUT-avdraget betyder att arbetskostnaden halveras med 50%.

Välkommen till vår flyttfirma här i Vadstena om du behöver hjälp med exempelvis din bohagsflytt eller kanske något annat.

Boka flytt

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt Vadstena

Som flyttfirma i Vadstena erbjuder vi företag, kommuner och alla andra precis samma tjänster som till privatpersoner, exempelvis flytthjälp och olika transporter.

Vi kan exempelvis hämta något hos en av era leverantörer och frakta ut det till er kund, vi kan hjälpa till att flytta ert kontor om det skulle vara aktuellt, vi kan hämta ett paket och frakta det dit ni önskar och så vidare. Då vi är flexibla kan vi ställa upp även utanför ordinarie arbetstider om det finns önskemål om det.

Välkommen till oss – en flexibel flyttfirma i Vadstena!

Flytt & Städjouren Sverige AB
Flyttfirma Vadstena

Kontakta oss

Kontor

Fasta priser flytt efter godkänt RUT-avdrag

Mitten av månaden och i anslutning till månadsskifte.

Max 30 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3495 kr
I anslutning till månadsskifte: 3595 kr

Max 40 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3595 kr
I anslutning till månadsskifte: 3795 kr

Max 50 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 3995 kr
I anslutning till månadsskifte: 4095 kr

Max 60 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4195 kr
I anslutning till månadsskifte: 4395 kr

Max 70 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4395 kr
I anslutning till månadsskifte: 4595 kr

Max 80 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 4895 kr
I anslutning till månadsskifte: 4995 kr

Max 90 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5295 kr
I anslutning till månadsskifte: 5495 kr

Max 100 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5795 kr
I anslutning till månadsskifte: 5995 kr

Max 110 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 5995 kr
I anslutning till månadsskifte: 6295 kr

Max 120 kvadratmeter:

I mitten av månaden: 6295 kr
I anslutning till månadsskifte: 6795 kr

Flytt av förråd

995 kr

Boka flytt
Checklista flytt