Bortforsling

Vi hjälper dig med olika typer av bortforsling

När någon bott på samma ställe under väldigt lång tid så samlar man på sig en mängd olika saker i varje rum, på vinden, olika förråd, garage och källare.

Kanske har du en mängd olika saker i ditt hem som legat och samlat damm i åratal? Kanske ska du snart flytta och behöver hjälp med bortforsling av en massa olika saker? Gäller det att forsla bort ett dödsbo eller delar av det? Kanske behöver du röja i trädgården på våren och därmed forsla bort kvistar, grenar och annat? Vi hjälper dig med bortforsling av skräp.

Säkerligen har du en mängd olika saker, som finns i olika utrymmen, som exempelvis gamla kläder, olika möbler, husgeråd och så vidare. Vi kan hjälpa till att forsla bort detta så att du inte behöver slita samt krångla med egen transport.

Vi kan hjälpa dig med att forsla bort det som finns på vinden, i källaren, i garaget, i trädgården och så vidare. Naturligtvis hjälper vi även olika företag, kommunen och alla andra som har ett behov av bortforsling.

Välkommen att kontakta oss på Flytt & Städjouren Sverige AB om du önskar hjälp med bortforsling eller andra närliggande tjänster.

Vi hjälper till med bortforsling på orter som exempelvis Linköping, Norrköping, Söderköping och Finspång .

Återvinning