fre 19 mars 2021

Om du har behov av transporter i Norrköping med omnejd så löser vi det åt dig. Vi transporterar det mesta så som skräp, möbler, inventarier och mycket mer.

Vårt företag Flytt & Städjouren Sverige AB i har en lång erfarenhet av flytt och transporter samt närliggande tjänster. Vi är öppna för enstaka insatser eller långvariga samarbeten om det önskas.

Exempel på det som vi kan hjälpa till med är att flytta möbler och övrigt bohag mellan två adresser, exempelvis i Norrköping. Vi kan även hjälpa ett företag att flytta inventarier från en adress till en annan.

På våren när många röjer i sina garage, sina förråd eller vindar kan vi vara behjälpliga med att transportera bort skräp, gamla möbler eller vad det nu kan handla om. Det här kan vi transportera till kommunens återvinning, till en auktionskammare, till en second hand butik, till en släkting och så vidare.

Om ett företag behöver hjälp med att transportera något från sitt lager ut till kund kan vi hjälpa till även med sådana transporter. Vi kan även hjälpa till genom att hämta något till ert företag om ni själva just nu inte hinner med.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren.
Vi hjälper dig med transporter i Norrköping med omnejd.