Vi är en Reco flyttfirma

Ta gärna del av våra fina recensioner via Reco.se

Vi på Flytt & Städjouren jobbar hårt med att våra kunder ska vara 100% nöjda med oss. Med tanke på våra fina omdömen via Reco.se där vi har ett medelbetyg om 4,6/5,0 baserat på en stor mängd omdömen tycker vi att vi lyckats rätt så bra. Dock händer det ibland missöden och missförstånd vilket vi naturligtvis försöker motverka så långt det går.

Omdömen via Reco.se är verifierade med Bank-ID vilket betyder att de till allra största delen går att lita på. Det kan dock slinka igenom ett och annat felaktigt omdöme som har med ett annat företag att göra, dock sällsynt.

Sedan finns det tyvärr personer från konkurrerande företag som skriver falska omdömen för att svärta ner ett annat företag, vilket tyvärr även förekommer i vår bransch. Dock minimeras detta också då Bank-ID krävs via Reco.se, till skillnad mot omdömen via Google där vem som helst kan avge ett omdöme. Vi har tyvärr mycket svårt att få bort falska omdömen via Google, därav ett något lägre medelbetyg via Google, dock ett mycket bra medelbetyg baserat på ett mycket stort antal omdömen.

Vi har även en mängd omdömen att ta del av via Google – över 460 stycken med ett medelbetyg om 4,5/5,0.