Flyttfirma Kungsör

Flytthjälp i Kungsör

Med vår flyttfirma i Kungsör flyttar du enkelt och billigt med RUT-avdrag. Avspänd flytt med alla tillstånd, försäkringar och helhetslösningar! Med oss kan du känna dig avspänd att din flyttprocess är i goda händer.

Som renommerad flyttfirma med många fina kundomdömen kan du även ta del av RUT-avdraget som reducerar skatten med 50% på arbetskostnaden, din flytt i Kungsör blir då ännu billigare.

Vad som gör oss bra!

Kvalitétsflyttar över hela landet

Personlig service till varje kund

Omdömen som intygar vårt värde

Säkra garantier på varje uppdrag

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt i Kungsör

Vi erbjuder säkra och heltäckande flyttjänster där vi sköter allt från demontering och packning till transport och flyttstädning. Med vår breda erfarenhet över hela landet och internationellt, ser vi till att din bohagsflytt sker snabbt och utan problem.

Genom att nyttja RUT-avdraget kan du skattereducera arbetskostnaden ytterligare med 50%, vilket gör flytten både bekväm och mer prisvärd. Låt oss hantera din flytt i Kungsör och upplev en enkel, säker och effektiv flyttservice oavsett vart du flyttar!

Gratis offert

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt i Kungsör

Vi erbjuder skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar för företag som planerar en flytt i Kungsör och dess närområde. Med fokus på säkra transporter hanterar vi känslig utrustning som datorer, övrig hårdvara och kontorsmöbler med stor omsorg.

Med vårt erfarna team planeras flyttprocessen i syfte att minimera störningar och undvika driftstopp. Våra heltäckande tjänster inkluderar flyttpackning, demontering, transport samt montage av möbler och teknisk utrustning i de nya lokalerna.

Vi erbjuder även tilläggstjänster såsom flyttstädning vilket blir en bekväm helhetslösning. Vårt mål är att säkerställa en smidig övergång så att er verksamhet i Kungsör snabbt kan återuppta driften.

Kontakta oss

flyttkartonger

RUT-avdraget är en skattereduktion som endast gäller för privatpersoner, inte företag oavsett företagsform.

Det innebär att om du är en privatperson och anlitar en flyttfirma för att flytta ditt bohag, kan du använda RUT-avdraget för att sänka skatten på arbetskostnaden med upp till 50%.

Flyttjänster som berättigar till RUT-avdrag inkluderar packning, transport, montering, och flyttstädning.

Har du frågor kontakta oss.

Vår flyttfirma har specialiserat sig på internationella flyttar och erbjuder heltäckande lösningar för att göra din flytt så enkel och smidig som möjligt.

Vi bistår med demontering och noggrann paketering för långa transporter. Vi monterar även dina möbler samt utför en flyttstädning av ditt gamla hem. Med vår ansvarsförsäkrade helhetslösning kan du känna dig trygg genom hela processen, oavsett om du flyttar inom landet eller längre bort.

Välj oss för din utlandsflytt, och vi garanterar en säker och bekymmersfri flytt, där dina ägodelar är i trygga händer från start till mål.

Har du fler tankar och funderingar, kontakta oss.

En bohagsflytt är ett moment som ofta kräver både tid och energi. För att säkerställa att din flytt går så smidigt som möjligt, erbjuder vi ansvarsförsäkrade och heltäckande flyttjänster som hjälper dig på vägen.

Med vår långa erfarenhet och expertis, tar vi hand om allt från packning till transport och städning.

Vi erbjuder noggrann packning där varje föremål hanteras med omsorg för att skydda dem under hela flytten. Vår personal tar hand om demontering av möbler och ser till att allt monteras upp igen på din nya adress, så att du kan fokusera på att komma i ordning.

Våra transporter är säkra och anpassade för att bära allt från ömtåliga föremål till större möbler, och vi ser till att dina tillhörigheter anländer i samma skick som de lämnades. Dessutom kan vi ta hand om flyttstädning så att du slipper oroa dig för det sista momentet i din gamla bostad.

Låt oss hjälpa dig till ett nytt hem på ett tryggt och effektivt sätt!

Kontakta oss vid fler frågor!

Kungsörs rötter sträcker sig långt tillbaka i tiden. Redan för flera tusen år sedan fanns det bosättningar i området. Men det var först på 1500-talet som Kungsör fick sitt nuvarande namn. Kung Gustav Vasa köpte då en gård i trakten och lade grunden för det som idag är Kungsör.

Under 1800-talet utvecklas Kungsör till ett blomstrande samhälle, en småstad från en kunglig gård. Staden har en rik historia präglad av jordbruk, handel och industri.

Under 1900-talet blir Kungsör en en större ort och senare en kommun med sin vackra natur och närhet till Mälaren som gjort den till en populär plats att bo och besöka.