Flyttfirma Mälardalen

Flytthjälp i Mälardalen

Vår prisade flyttfirma i Mälardalen med lång erfarenhet erbjuder försäkrad flyttservice till privatpersoner och företag. Mycket prisvärt med RUT-avdraget!

Med lång erfarenhet och många nöjda kunder i bagaget har vi erbjudit trygg och effektiv flytthjälp sedan länge. Som tillägg erbjuder vi även magasinering under eller efter flytten.

Oavsett om du ska flytta hemmet eller kontoret anpassar vi våra tjänster efter dina specifika behov. Hör av dig för en kostnadsfri offert och låt oss sköta din flytt!

Det som gjort oss unika!

Lösningar för alla flyttar

Tryggheten vi erbjuder

F-skatt för RUT-avdraget

Hur kunder bedömt vår hjälp

Gratis prisförslag

Flyttfirma

Bohagsflytt i Mälardalen

Söker du en flyttfirma som erbjuder tilläggstjänster för din bohagsflytt? Vår flytthjälp hanterar dina känsliga och värdefulla föremål, såsom konst, pianon och antikviteter med största försiktighet.

Vi använder oss av specialförpackningsmaterial och transportutrustning för att säkerställa att dina ägodelar kommer fram i perfekt skick. Vi är också miljömedvetna och strävar efter att minimera vår miljöpåverkan.

Vi sorterar och återvinner så mycket som möjligt och använder miljövänliga förpackningsmaterial. Som ett seriöst företag har vi självklart trafiktillstånd och F-skattsedel. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och upplev en trygg och hållbar bohagsflytt.

Gratis offert

Glatt par som leker i flyttkartonger

Företagsflytt i Mälardalen

Om du planerar en företagsflytt i Mälardalen, låt oss då ta hand om allt! Som erfarna flyttproffs erbjuder vi anpassade lösningar för företag i alla storlekar.

Vi hjälper dig att minimera störningar i verksamheten genom noggrann planering och samordning. Vi utgår från en behovsanalys till att det nya kontoret har färdigmonterade möbler – kort, vi sköter hela flyttprocessen om så önskas.

Vi kan ta hand om allt från flyttpackning och transport till uppackning och montering av IT-utrustning. För att göra din flytt så smidig som möjligt erbjuder vi även tilläggstjänster som flyttstädning av de gamla utflyttade lokalerna.

Kontakta oss

flyttkartonger

När du anlitar en flyttfirma som vår kan vi ibland göra ett hembesök för att lättare bedöma omfattningen av flytten. Därefter får du en offert som specificerar de valda tjänsterna och vad de kostar. Här bör RUT-avdraget användas för att reducera kostnaden.

Vad vi kan hjälpa till med vid en flytt?

  • Packning: Vår flyttfirman kan hjälpa till med att packa dina saker i flyttkartonger, eller så kan du packa själv. Vi har specialförpackningar för ömtåliga föremål som glas och porslin.
  • Transport: Själva transporten sker i flyttbilar som är anpassade för att skydda dina ägodelar under transporten.
  • Montering: Vår flyttfirma kan montera ner och montera upp dina möbler på nytt i den nya bostaden eller lokalen.
  • Tilläggstjänster: Vi kan även erbjuda tilläggstjänster som flyttstädning, magasinering och specialtransporter för tunga eller skrymmande föremål.

Viktiga att tänka på:

  • Tillstånd: Se alltid till att flyttfirman har nödvändiga tillstånd för att bedriva flyttverksamhet.
  • Försäkring: En bra flyttfirma har en försäkring som täcker eventuella skador på dina ägodelar under transporten.

Vid fler frågor eller funderingar, kontakta oss.

En utlandsflytt skiljer sig en del från en flytt inom landet. Den kräver mer planering och förberedelser. Förutom att hitta en flyttfirma som specialiserar sig på internationella flyttar behöver du även ta hänsyn till tullar, skatter och olika regler i det nya landet.

Vad skiljer en utlandsflytt?

  • Tullar och skatter: Varje land har sina egna regler för införsel av varor, så det är viktigt att informera sig om detta i god tid.
  • Packning: Vissa varor får inte tas med till vissa länder, så det är viktigt att packa smart och följa gällande restriktioner.
  • Försäkring: En speciell försäkring för utlandsflyttar kan vara bra att ha för att skydda dina ägodelar under transporten.

Vår flyttfirma specialiserar sig på internationella flyttar och kan hjälpa dig med allt som gör flytten så smidig som möjligt.

Skulle du fler funderingar, kontakta oss då.

Nej, RUT-avdraget är tyvärr inte avsett för företag.

RUT-avdraget är en skattereduktion som är tänkt att underlätta för privatpersoner att anlita hjälp med hushållsnära tjänster i det egna hemmet. Tjänster som flyttstädning, övrig städning och trädgårdsarbete är exempel på sådant som kan ge rätt till RUT-avdrag. För att kunna nyttja RUT-avdraget måste arbetet utföras i en privat bostad och det måste vara du som bor där som anlitar tjänsten.

När det gäller företagsflyttar finns det andra avdragsmöjligheter som exempelvis moms som kan vara aktuella, men dessa regleras av andra lagar och förordningar. Anledningen till att RUT-avdraget inte gäller vid företagsflyttar är att avdraget syftar till att underlätta för privatpersoner och främja sysselsättningen inom vissa branscher.

Läs mer om Skatteverkets RUT-avdrag