Återvinning Åby

Transport till Åby återvinning

Vi hjälper dig med transporten i Åby till ett bra pris så slipper du själv krångla med det som du önskar slänga.

Många av oss har en förmåga att samla på oss saker som blir liggande i förråd, på vinden, i källaren eller kanske i garaget. Exempel på sådant som blir liggande kan vara kartonger med allsköns bråte i, gamla möbler, gamla tidningar, gamla däck och så vidare. Samtidigt producerar vi nya saker som behöver hanteras som glasflaskor, tidningar, konservburkar med mera skräp.

Vi sparar din tid genom att hjälpa dig med transporten till återvinningen i Åby. Ska du transportera vissa delar till återbruk, auktionskammare eller någon annanstans hjälper vi dig med det också.

När vi hanterar allt det här på rätt sätt gör vi en insats för vår miljö då det mesta som vi lämnar in på återvinningen i Åby återanvänds. Det går till på så sätt att materialet i dessa prylar tas till vara så att nya saker kan tillverkas av samma material.

Alternativet är att hela tiden ta fram nytt material eller nya råvaror vilket tär på jordens resurser. Visst material går till förbränning vilket då innebär att energin tas till vara så att fjärrvärme kan produceras.

Allt det här innebär att en betydligt mindre del skräp grävs ner numera till skillnad mot förr i tiden, vilket betyder ett minskat sopberg.

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med en enstaka insats eller om du vill att vi kommer till dig i Åby med jämna mellanrum. Vi hjälper till att plocka ihop, röja och transportera det du önskar till återvinningen i Åby eller någon annanstans om det skulle vara aktuellt.

Hjärtligt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB.
För återvinning och andra tjänster i Åby.

Återvinning
återvinning