Återvinning Linköping

Vi hjälper dig med transporten till återvinningen här i Linköping

Så slipper du själv bära och slita med avfall eller kanske gamla saker vilket underlättar för dig. Samtidigt sparar vi din tid som du istället kan lägga på annat som är viktigare.

Om vi har bott på samma ställe under en väldigt lång tid finns det säkert en mängd saker i förråd, på vinden, i källaren och så vidare hos oss alla. Vi tenderar nog alla att samla på oss en mängd saker där många av dessa saker också är kära ägodelar. Men efter ett tag kanske önskan att röja blir för stor och då är det dags att kassera, sälja eller kanske skänka bort vissa saker. Så kanske är fallet även för dig som bor i Linköping?

Några exempel på saker som kan ligga i dessa skrymslen kan vara gamla möbler, gamla däck till bilen, en cykel, gamla skidor, en pulka, gamla tidningar och böcker, ett kylskåp med mera, med mera. Därtill producerar ett hem hela tiden nytt avfall som konservburkar, glasflaskor och så vidare. Vi kan hjälpa till med allt detta och transportera det dit du önskar som exempelvis till återvinningen i Linköpings kommun.

När vi återvinner något betyder det att materialet som olika saker består av återvinns för produktion av nya produkter. På så sätt minskas mängden avfall i världen, istället för att hela tiden ta fram nya råvaror, vilket då spar på jordens resurser. En del av detta material förbränns dock vilket då blir till fjärrvärme, i exempelvis Linköping, vilket betyder att energin i materialet tas till vara.

En fin sak med återvinning är att det idag inte grävs ner lika mycket som tidigare vilket minskar bergen av sopor. Idag har många branscher utvecklat system och instruktioner hur uttjänt material och produkter ska hanteras på bästa sätt.

Kontakta oss gärna, du som bor i Linköping, om du behöver hjälp med enstaka insatser eller om du vill att vi kommer med jämna mellanrum för att hjälpa dig att transportera detta till de ställen du önskar. Vi kan hjälpa till att röja, plocka ihop och transportera eller så kommer vi när du samlat ihop allt.

Varmt välkommen Flytt & Städjouren Sverige AB.
Återvinning Linköping.

Behöver du hjälp med andra tjänster i Linköping än återvinning löser vi det också.

Återvinning
återvinning