Bohagstömning

Låt oss hjälpa till med bohagstömningen

Vi kan det här med bohagstömning så låt oss hjälpa till om du har ett behov. Oavsett om det handlar om en hel bohagstömning eller om du önskar hjälp med vissa moment så kan vi lösa det åt dig på ett smidigt sätt. Många som bott på samma plats och i samma bostad en längre tid har ofta samlat på sig ett stort bohag bestående av en mängd olika saker som finns på vinden, i förråd, i källare, i olika rum och så vidare.

Oavsett anledning till en bohagstömning så är det en hel del energi som krävs för att tömma en bostad. Därtill är det säkerligen en mängd frågor som dyker upp i tankarna och en massa beslut som måste tas. Ska en del av bohaget kanske kasseras? Kan en del skänkas bort eller säljas? Finns det något av värde? Då vi har goda resurser för att hjälpa till så löser vi detta med olika transporter till återvinning, loppis, auktionskammare eller till andra ställen om det önskas.

Tänk på att RUT-avdraget kan användas i de fall när något tas till vara men det kan inte användas om något ska kasseras på exempelvis kommunens återvinning. Avdraget är lite komplicerat i dessa fall så om det finns funderingar på avdraget är det bara att kontakta oss så hjälper vi till att reda ut detta.

Som professionell aktör inom området har vi naturligtvis ansvarsförsäkring och trafiktillstånd. Trafiktillståndet är utfärdat av Transportstyrelsen och ska finnas på plats bland annat för att undvika problem med försäkringsbolaget om det skulle hända en olycka.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB.
Vi hjälper till med bohagstömningar på många olika platser inom landet.

Återvinning
återvinning