Bortforsling av möbler Linköping

Vi hjälper dig med bortforsling av möbler i Linköping

Du som bor eller verkar i Linköping kan med fördel anlita oss för bortforsling av möbler.

Ofta samlar vi på oss olika möbler som vi kanske inte vill skiljas ifrån av någon anledning vilket med tiden betyder att vi har en mängd gamla möbler stående i källare, på vinden eller kanske i förråd. Om du tröttnat på dessa möbler eller om du kanske vill skänka bort dem eller sälja dem så kan vi hjälpa till med bortforslingen av dessa möbler. Kanske ska du flytta till en ny bostad här i Linköping och därför önskar få hjälp med detta.

Exempel på möbler som vi forslar bort kan vara en gammal säng, ett tungt skåp, ett bord, några stolar, en bokhylla och så vidare. En del väger mycket och en del är lättare att hantera. Oavsett så hjälper vi gärna till om dessa ska forslas bort till kommunens återvinning eller kanske till auktionskammare för återbruk. Vi tar med tacksamhet emot alla olika typer av uppdrag inom området bortforsling av möbler i Linköping. Inga uppdrag är för små eller för stora.

Vi hjälper gärna till och finns bara ett telefonsamtal bort eller om du hellre vill kontakta oss här via hemsidans olika möjligheter som exempelvis offertformulär eller kontaktformulär.

Hjärtligt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB. Vi hjälper dig gärna med bortforsling av möbler i Linköping eller andra tjänster.

återvinning