Bortforsling av skräp

Vi hjälper dig med bortforsling av skräp

I många hushåll och hos många företag är det vanligt att det samlas en massa olika saker samt skräp som med tiden behöver forslas bort. Tiden har kanske inte räckt till för detta eller så finns det andra orsaker som att det är tungt och besvärligt. Ofta kanske det samlas skräp i olika utrymmen som på vinden, i källaren, i olika förråd, i garaget och så vidare.

Har du städat ur förrådet och står med en hög av saker du inte ska behålla? Har du röjt i trädgården inför våren och behöver bli av med skräp som exempelvis kvistar och gamla växter du rensat bort?

Inga problem! Vi hjälper dig mer än gärna med bortforsling av skräp och annat. Lägg inte onödig tid på att hyra släp och köra fram och tillbaka till återvinningscentralen – vi löser det åt dig!

Observera att RUT-avdraget för privatpersoner inte gäller vid bortforsling av skräp som ska kasseras. Avdraget gäller enbart vid bortforsling för återanvändning som till second hand, loppis och liknande. Kontakta gärna oss så reder vi ut detta med RUT om det finns funderingar på avdraget.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB. Vi hjälper er gärna med bortforsling av skräp så att ni istället kan fokusera på annat som är viktigare.

Återvinning