Byggstädning Linköping

Professionell Byggstädning i Linköping

Under byggtiden behövs det olika städinsatser som grovstädning, bodstädning och slutstädning inför inflyttning – vi hjälper gärna till.

Noggrann personal

Ansvarsförsäkring

Fina omdömen

Rimlig prisnivå

Gratis prisförslag

Vi på Flytt & Städjouren Sverige AB erbjuder professionella städtjänster inom byggsektorn i Linköping.

flyttstädat boende

Er professionella partner inom byggstädning i Linköping

Som er partner inom byggstädning kan vi regelbundet hjälpa till med grovstädning under byggtidens gång för att hålla arbetsmiljön ren och fräsch. Arbetsmiljön under byggtiden är viktig för trivsel, säkerhet och produktivitet.

Vi kan även städa manskapsbodar efter ett schema och vi kan hjälpa till oavsett om det handlar om ett litet bygge eller ett stort bygge. Vi ser till att dessa manskapsbodar är fräscha och rena så att byggpersonal känner trivsel när de ska äta eller byta kläder.

I slutet av byggtiden kan vi hjälpa till med slutstädningen så att ägare eller de som hyr kan flytta in i rena och välstädade bostäder eller lokaler.

När det gäller våra priser är vi konkurrenskraftiga. Önskas fast pris kan vi erbjuda det eller så kan vi arbeta på löpande räkning. Vi kan hjälpa till med det som önskas av oss och vi kan komma till byggplatsen efter ett schema eller vid enstaka tillfällen vid behov. Vår städpersonal gör alltid sitt bästa och de är effektiva och noggranna när de städar.

Varmt välkommen att diskutera byggstädning med oss, vi löser städningen åt er.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Byggstädning i Linköping

Kontakta oss

Kontor